Gott&blandat kan skapa kaos

Idag har jag inte varit på jobbet. Tanken var att jag skulle flexa fram till lunch då jag hade möte med banken, o sen åka o jobba. Men jag har varit lite instabil idag, så jag sjukanmälde mig. 
 
Anledningen till att jag var knäpp idag är nog för jag känner det är mycket nu. Igen. Både roliga o jobbiga grejer, men jag ska försöka spalta upp dem!
 
Nytt (?) jobb som jag älskar, men jag har börjat inse nu att jag inte kan rädda hela världen. Det är mycket frustration med mycket suckar o svordomar. Det tar på krafterna att jobba med sån hjälplöshet många gånger, men jag känner verkligen att jag är på rätt plats!! 
 
För cirka två veckor sen ramlade min moster ihop i en hjärnblödning, 49 år gammal. Hon har sen dess legat i Lund o i flera dagar var det ovisst hur läget var, men till slut vaknade hon upp. Än vågar vi inte ropa hej, men det verkar ganska ljust ändå. 💗
 
I helgen flyttade jag hem min far till Karlshamn från Västerås. Han och BrittMarie har separerat o han valde att flytta hem till sin barndomsstad igen. Kul att han kommer närmre men Brittmarie betyder så mycket för både mig o tjejerna. Det verkar som om båda är nöjda med beslutet så då får det väl va så. 
Men det känns lite konstigt att ha pappa så nära. Han har ju bott långt ifrån mig sen jag var typ 3 år. 
 
Han kom ner i fredags o sov över här. Elsie var oxå hemma.😍
 
Sen hämtade vi flyttbilen i karshamn o körde upp till Västerås. Väl framme bar vi in all packning o flyttkartonger i bilen, kolladse lite på mellon o åt middag. Sen sov vi typ 2 timmar, o vid 01.30 blev jag väckt av deras hund som tyckte jag skulle upp. Då hade pappa o BrittMarie precis gått upp o de stod i köket o bredde mackor. 
 
Kl 02.30 startade vi bilen hemåt o lämnade kvar BrittMarie o hunden Eddie. Tårarna kom på mig när vi stod ute i regnet på gården. Skitjobbigt tyckte jag det var. 😟
Det gick bra att köra, men jäkla vad trött jag var från Växjö o neråt! Pappa frågade flera gånger om han skulle köra eftersom jag körde hela sträckan upp, men jag kände inte att jag vågade lite på honom när vi sovit så lite, så jag körde hellre själv. 
 
Framme i ronneby hämtade vi upp lillebror som var nere från stholm. Vi bar in allting o packade upp så mycket vi kunde, o sen åkte vi hem till mig igen. Jag var helt knäckt av brist på sömn hela söndagen. 
 
Lägenheten är jättefin o jag hoppas han kommer trivas där! 
 
Men nu har ju oron stannat där me. Ringer honom på lucherna för att stämma av läget , men han vill  fixa själv. Jag tycker inte om att se honom bland alla kartonger o nakna väggar. I helgen ska vi ut o handla saker han kommit på han saknar. Han har en lista han fyller på när han kommer på nåt. 
 
O sen har vi ju min flytt som närmar sig.. 😍 I tisdags var jag o ines, Anna o Mika i huset o kollade runt! Det var säljaren o hennes son o sonhustru som var där o plockade o jag fick gå runt o peka på det jag ville ha. Massor av möbler o tavlor o krukor o annat! Allt är ju gammalt men i superfint skick o det ska bli kul o se hur det blir när jag blandar med mina saker. Jag var superglad o de var lika glada de, för de slapp ta hand om allt. Jag tror jag sa att de kunde lämna hela vardagsrummet bla. o jag sa oxå att det enda jag ville ha flyttstädat var kök, badrum o fönster, så de var de oxå tacksamma för. 
Vi bestämde nytt datum för flytt så nu får jag nycklarna 8/4, precis innan påskveckan. Längtar som en galning!! Men det är ju mycket som ska fixas innan, även om det är roliga saker. Idag var jag som sagt på banken i över två timmar o flyttade över allt från Nordea. Fixade konton o sparande o försäkringar. 
 
O sist men inte minst ska Emil operera bort ännu en knöl. De växer ju upp lite här o var o jag opererar bort dem när han får problem med dom. De ville skicka den första på analys när jag tog den år 2017, men jag väljer hellre att gå på hans allmäntillstånd, o än så länge mår han ju bra! 
 
Som ni ser är det en del just nu, men det mesta är ju faktiskt roliga saker, så jag klagar inte! Men imorse började jag bara gråta o kunde inte sluta, så då valde jag att vara hemma. Tog djupa andetag när jag gick in på banken, men där gick det bra. 
 
I helgen kommer barnen igen o nästa vecka ska jag se om jag kan åka till huset igen. 😃
Bara titta lite.. 😉