Flytten har så sakteliga börjat...

Jag kan inte begripa hur jag kan vara så trött på kvällarna. varje gång jag sätter mig med datorn o ska blogga så ramlar ögonlocken ner. Så nu försöker vi igen.. 

Förra veckan var det pappavecka o jag jobbade lite längre som jag alltid gör, för att kunna sluta lite tidigare under mammaveckan. Men jag var oxå hos pappa ett par dar o hjälpte honom bygga ihop några möbler o sen var vi o handlade nån dag. Så då blev det väldigt sent o några långa dagar. Men sen fixar pappa kaffe o smörgås när jag är klar. 😊
 
Mysigt men lite konstigt att ha pappa i karlshamn. Vi funkar bra ihop fast jag blir lite överbeskyddande ibland. Jag vill att han ska ha det fint hemma o jag vill att han äter ordentligt. Men han är så tacksam o nöjd o trivs jättebra, så jag får väl vara nöjd med det.
Han hade hundarna på fredagen o det gick jättebra! Jag frågar honom hela tiden om han inte ska följa med hem, men han vill inte hem om inte barnen är hemma. "vad ska jag göra hos dig?? Jag bor ju här!" 
 
Förra veckan var det oxå ganska tungt på jobbet o jag var lite knäckt mot slutet av veckan. Men jag lär mig hela tiden o jag jag älskar att hela tiden utmanas o få vända ut o in på mig själv i olika situationer. Trivs jättebra!!! 
 
I helgen sen gömde jag mig här hemma o lunkade runt i pyjamas. Jag rensade ut bland Elsies leksaker, o jag håller alla tummar på att hon glömt allt jag slängt. Hur många stenar kan man spara??? O hur många låtsassedlar får det plats i en kassaapparat?? Massor. Jag körde sen iväg en runda på lördagen o städade av bilen inför våren. 💛
 
På söndagen trotsade jag Corona o åkte hem till mamsen. Hon gömde sig i sovrummet medan jag städade av där hemma, o drog av soffklädseln o körde hem det till Anna som tvättade allt. Jag har ju inte varit hos mamma på två veckor, men jag behövde kolla till dem där hemma. Men vi höll avståndet! 
 
Elsie o jag var sen ute o cyklade/sprang en runda. 
Henrik var snäll o fixade punkteringen på min cykel, o han skruvade loss barnsadeln. Ännu en jobbig milstolpe bort från bebisbubblan. 😩 Tycker inte om att mina pärlor blir stora..
Vi har oxå tagit bort stödhjulen på Elsies cykel så nu ska här tränas! Vi har tre saker hon ska träna på detta året. Cykla utan stödhjul, simma o torka rumpan efter bajs.✌👊
 
I söndags kväll hämtade jag hem barnen inför sista mammaveckan i lägenheten! Jag tänkte att vi skulle avvakta lite med packande o städ, så jag kunde göra det när de är hos henrik, men de är supertaggade o började vika kartonger direkt. 
På måndagsmorgonen hann jag vara på jobbet i 20 minuter innan ines ringde o sa hon mådde superilla o var nära att kräkas. Jag brukar ju motivera henne att försöka gå till skolan o sen gå hem om hon inte orkar, men illamående vill man inte ha ut i klassrummet. 🙈 Det var bara till att packa ihop o köra hemåt igen.

Hon var lite seg o låg i soffan ett par timmar, men hon kräktes aldrig o åt som vanligt sen. Vi var hemma i två dagar o gick till skola o jobb idag. 
 
Ines stod o gräddade våfflor när vi kom hem idag, så jag hämtade hem Anna o Jack på våffelkvällsmat. 

Efter att att ines läst godnattsagan för Elsie, så satte hon sig med engelskan o jag satt med papper inför morgondagens bankmöte. 
Det är mycket som ska fixas med husköpet!
 
imån har jag som sagt sista mötet på banken, o vi har nedräkning. Nästa fredag smäller det. På förmiddagen är det besiktning, o efter lunch är det möte hos mäklaren då vi ska fixa alla transaktioner o vi får nycklarna. 😍 Sen är det flytt hela helgen. 😜 LOVELY!!!!!
 
Men nu ska jag sova!!! Godnatt