En helg med barnen o mamma o pappa.

Mammaveckan är här!! 🙌
O det första ines gör är att lägga sig på golvet o prata igenom veckan som varit med djuren.
😍
Jag fick hem dem igår kväll, o då hade vi mellomys. Var det inte en märklig vinnare?? Sååå otippat.. Vi höll båda på Robin Bengtsson, men han kom väl inte alls bra? 
 
Sooom ni vet så har jag bara huset i huvudet just nu. Flyttdagen är så nära så jag kan nästan ta på den. O idag blev den ännu närmre då vi bestämde att flytta skrivningsdagen från 8/4 till den 3/4. 
Både ines o jag pratar huset hela tiden. Hon planerar o ritar o vänder o vrider för att få det låta så klokt som möjligt när hon lägger fram det för mig. Hon har hittat nån säng på JYSK som hon vill ha, o då köpte jag ny till henne i våras. Hon vill ha en grå sittpuff från JOTEX som hon hittat på nätet. O hon vill ha sin walk-in-closet. 
 
Jag har försökt förklara att prio är nödvändig renovering o sen alla golv väggar o tak - ett rum i taget. Jag har dock lovat att börja med hennes,, men idag när vi var i huset så såg jag på Elsies vägg att hennes absolut borde prioriteras. Så ja, jag tror vi börjar med deras o sen tar hallen o trappen neråt. 🖐
 
Ines visade mig sin plan över garderoben, o den är inte helt tokig. Hon lovade dock att skulle det bli en sån garderob där så ska hon aldrig aldrig någonsin byta rum igen. 
 
Hon lovade. Jodå, det gjorde hon. 🤓
 
Jag visade Elsie det fina fina skrivbordet hon ska få, som har stått i deras finrum, med spetsdukar på. Hon tyckte det var sååå fint!
Men jag lär väl få plasta in det först! 😆
 
De var mitt uppe i allt kaos o försökte rensa ut allt. De hade hittat nåt pass från 60talet från nån gammal faster, o en massa skor från hans pappa som dog för 30 år sen. Huuur mycket som helst o de var helt tokiga. 
De hade sparat en nalle till tjejerna som de hittat i nån garderob. Han fick följa med hem, men behöver vädras lite.. 
Den har fått namnet Marcus. 
 
Det har varit en bra helg! Jag försöker komma på vad jag gjorde i fredags, men jag har ingen aning? Så om nån umgicks med mig så får ni gärna höra av er. 😅
 
I lördags vaknade jag tidigt o låg framför Nyhetsmorgon i två timmar. Det är bland det bästa jag vet. Jag älskar TV4:s nyhetsmorgon på helgen. 
Jag åkte sen till Karlshamn o hämtade upp pappa. Det var dags för en shoppingrunda o komplettera hans lägenhet. Det enda han tjatade om var en diskpropp, men det var betydligt mer saker på listan. 
Vi började med loppis i Bellevueparken. Jag fyndade två fina dockor "farmor&farfar" för 20:-/st.
Så fint gjorda med ögonfransar o hår i öronen på farfar. 😍
Kläderna var smutsiga så de har Elsie o jag handtvättat idag. Det jobbiga var att ena plagget var vitt men tråden i sömmen var blå.. Så nu är de ju inte så fina längre. 
Vet inte om det reder sig när de torkat. 
 
Jag köpte oxå en skinnjacka till donnan för 50:-. 
Jag hittade inget till Ines eftersom hon inte gillar secondhand............. Man kan ju inte ha nåt som nån ANNAN har använt?????
 
Vi har lite att jobba på där. Jag har frågat henne om det är ok att vi köper ett begagnat hus, eller om hon kräver ett helt nytt. Hon blev sur. 
 
Vi var sen på RUSTA o JYSK o sen avslutade vi på Maxi. Han hittade ett vardagsrumsbord som han föll för direkt, o jag övertalade honom att köpa en madrass till sängen han ska få från huset. Sen blev det en hel del smått o gott. Han var nog nöjd sen! 
 
Jag körde sen direkt o hämtade barnen o vi åkte hem o gjorde pizza. 
 
Idag på förmiddagen har vi bara tagit det lugnt.
Vid 15 körde jag bort ines på träningen o lämnade Elsie hos Anna. Sen putsade jag fönstrena hos mamma o Kenta. Det går snabbt o smidigt med maskinen som henrik köpte för några år sen, o som jag muttrade om då. 😎
 
Ines kom bort efter träningen o satt o mös hos måmo. Hon älskar att sitta o klämma på mammas armar. Hon tycker det är så mysigt med det "sladdriga" skinnet. 😂
Ines ställer alltid mormor o farmor mot varandra. Mormor är mysigast o famor är snyggast. 😄
 
Nu är det väl dags för sängen, även om jag inte är det minsta trött. Jägarna 2 går på TV:n. Trodde jag hade sett den, men nu känner jag inte alls igen den. 😏
 
Gonatt!