Shopping o pensionsspar o kastrering..

... en helt vanlig vecka! 😅
 
Här går jag i mitt mörker o plockar. Det är nedsläckt i vardagsrummet för Elsie ligger i min säng o snarkar. Pappaveckan började ju igår, så då var jag snabb o slet av ungarnas sängkläder o lade de i tvätten. Men ikväll ville hon sova här efter att jag haft henne ett par timmar medan henrik o ines tränade.
Jag slås ofta av hur extra mysigt det är att ha dem under pappaveckan. Det är liksom som en jättebonus o man njuter av varenda sekund.💓 Mammaveckans dagar är ju fyllda av rutiner med matlagning, hundpromenader, läxor, bad, godnattssaga.. 
Rätt löjligt egentligen, men så är det. 
 
Idag vid middagsbordet:
😍
 
Vi har haft en mysig vecka! Huset är ju i vårt fokus såklart, o ines o jag har suttit här o planerat. Vi har packat lite grand, o vi skickade in katten till veterinären för förberedelse för livet ute i det vilda. Han kastrerades, vaccinerades o chippades. Det var INTE populärt, men det var ju nödvändigt såklart. 
 
Nu är han på banan igen. 😅
 
I torsdags fick jag ta ledigt under förmiddagen o var på banken för att reda i det sista av huslånet o banköverflytten. Var lite nervös över om Corona varit inne o stökat runt, med räntor o annat, men det var lugnt. 
I fredags följde pappa med hem o sov över. Efter frukosten på lördagen körde vi in till Karlshamn för att handla kläder till barnen o så fikade vi hos pappa. 
 
 
Han har en liten lekplats på gården, o ines var snabbt uppe i nätet. 😃
 
Jag trodde inte pappa skulle orka eller vilja följa med på stan, men han hängde med. Det var jättemysigt o ungarna var nöjda. 😍 
Elsie somnade i bilen på väg hem o fick ny energi. Hon o ines stack iväg o spelade fotboll, o ines hade svårt att få in henne. När klockan var 19 fyllde jag upp ett bad till henne, men hon muttrade ilsket i hallen o skulle ut igen. Jag tog det inte så allvarligt, men rätt vad det var, var hon borta. Ines o Lovisa stack iväg o letade efter henne o jag stack på det andra hållet. 
 
Ines pekade på ett hus som en av hennes kompisar på förskolan går. jag knackade på o pratade med en kvinna jag knappt hade träffat innan. 

- Hej, är mitt barn här?? Min Elsie har rymt o hon vet att kompisen bor här. Killen kommer fram bakom hennes ben o ropar "Hej, elsies mamma!!!!" 
Kvinnan hade inte sett henne så jag fortsatte leta. Efter att ha ropat igenom hela området gick jag mot Fredriksbergsskolan där ines o Lovisa hade hittat henne. Hon hade gått iväg för att spela fotboll, som de stora barnen gör. Mitt hjärta dunkade o jag kände ögonen fylldes av tårar när jag såg henne gå runt med den stora bollen i famnen bland de äldre barnen. 
 
När vi gick hemåt sprang hon i förväg o då kom ett gäng med killar i 20årsåldern som var på väg in i porten. Vi var 20 meter därifrån o jag såg inte riktigt vilka det var. Men jag tänkte att hon nog stannar där o väntar på oss, men nejdå. Hon gick rätt in i klungan o följde med in. "Jäkla skitunge" tänkte jag.  "Du är FYRA ÅR!!!" 
 
Slutet gott o allting gott. Några minuter av ren mardröm. 🙁
 
Nu är det läggdax. Imån efter jobbet ska jag iväg o fortsätta på min tatuering på armen. Gissar på två omgångar till innan armen är täckt, o det vill jag ha klart innan sommaren. 😎💛
 
 
 
 
Visa fler inlägg