Turist i Karlshamn!

Mån tro man har vänt på dygnet nu under semestern. Klockan är nu snart 02, o jag är fortfarande pigg, o då var jag uppe 0730 imorse. 
Barnen har oxå vänt på sitt dygn, men de har ju några veckor på sig att vända tillbaka. Jag börjar ju jobba på måndag igen.. 
 
Idag har jag o tjejerna turistat i Karlshamn, tillsammans med pappa, lillebror Eje o hans familj. Jag ställde klockan tidigt o packade iordning. Väckte tjejerna lagom till frukost. Hade knappt någon frukost o skulle egentligen iväg o handla, men insåg att det fanns så det räckte till barnen. Jag klarar ju mig hyfsat på kaffe. 
 
Vi mötte upp de andra hos pappa o körde direkt till hans gamla barndomshem i Horsaryd. Han guidade oss i området när vi körde igenom skogarna upp till huset, som är liiiite större o liiite modernare idag. 
 
Ingela tog en familjebild framför huset. 😍
 
Min tonåring var måttligt road.. 
😅
 
Papsen o jag💗
O lillebror o jag..💗
 
Vi åkte sen bort till Stillerydshamnen för att svalka oss med ett dopp, men det var för kallt.... Men eftersom inte barnen har nån känslel så hoppade de i o doppade sig, men var ganska kvickt uppe igen. 
 
 
 
Sen en snabblunch på McDonalds innan vi körde mot centrum för att ta färjan i skärgården. Vi trodde båtfärden skulle ta 3 timmar, men den var på 1,5 timmar, men det var alldeles lagom. Åkte til Tärnö o tillbaka. 
 
 
"Titanic!" hörde jag pappa ropa, o hittade honom såhär.. 😅
 
 
Jättemysigt o perfekt väder!
 
När vi kom iland igen tog vi en promenad bort till statyn av Utvandrarna. Ines höll på att avlida av tristess. "Mamma det är en sten! Du bryr dig ju inte heller. Du gör det bara för att styla.." 
 
 
😄
 
 
 
😍
 
Elsie somnade sen i bilen hem, o när vi kom hem hämtade vi Nemo hos anna o peter, o sen handlade vi. Lagade tacos o ungarna var på toppenhumör. Alldeles för bra humör, så de retade varann skämtsamt som gick överstyr o mamman i huset blev tokig. 
Vi avslutade kvällen med film o de bäddade ner sig med täcke o kuddar på golvet framför TV:n. 
 
En väldigt bra dag. 💜 Imån är det kalas för Elsie o Alma hemma i mammas trädgård. 😍