Tråkdag slutade i kvällsdopp

Det blev inget turistande i Karlshamn idag för det var regnväder. Pappa tyckte det började klarna upp på morgonen, men jag tror han var så taggad på att vi skulle komma så han sicksackade nog mellan dropparna när han tittade ut.
O Eje o Ingela ser inget problem med sämre väder så de hade säkert velat åka. 
Men jag o tjejerna förstår inte hur man kan göra en dagsutflykt utomhus vid regn. Det är jättemärkligt för oss.

Vi sköt därför fram det till imån, fredag. 

Jag frågade tjejerna imorse vad de ville göra istället. Ines ville åka o handla presenter till elsies födelsedag. Hennes lösning var att Elsie tittar bort när vi stod i kassan. Eller så kunde hon gå ut med Elsie ur butiken när jag kollat in vad jag vill ha, så att jag sen kunde roffa åt mig allt o betala. 

Detta skulle inte vara för elsies skull utan för att ines ÄLSKAR att gå i affärer. Hon är som mig, o mår så fruktansvärt bra när vi går in o känner på alla plagg o saker o drömmer mig bort. 
Jag skulle inte kalla mig chopoholic för jag handlar inte om jag inte har råd. O jag handlar aldrig märkessaker eller dyra grejer, o sen handlar jag nästan alltid på kampanj. Men det är ju klart det beroendet som ligger mig närmst. Lägg en miljonvinst i våra händer, o ni hittar oss inte på banken utan på Ullared o Ikea. O i nån galleria.
Det pirrar ju i hela kroppen när man lägger ner saker i vagnen. 🤪😍
Jag handlar märkessaker till ines, men hon har ju inte många plagg heller. Alldeles för lite tycker jag.

Iallafall så ville Elsie vara hemma o ines dissade alla förslag jag hade. Vi fixade här hemma lite o jag kände paniken komma. Jag gillar inte såsiga dagar. Då ska det hällregna. Det känns som att dagarna bara försvinner om jag inte nåt vettigt gjort.

Elsie påminde mig om att jag hade en ouppackade pool på altanen, så hon hämtade en sax o började bryta sig in i kartongen. 
Jag tog tag i rabatten som ska vara bakom poolen o rensade den. Vi åkte o köpte frigolit o tunna skivor att ha på träpallen under poolen, men när vi kom hem o pusslade ihop det så insåg jag att vi behövde två pallar till. O fler skivor då.
Då tappade jag suget. 😳😴

Vi ringde istället till kusin Mika för att se om hon ville med ut o bada kvällen, vilket hon ville.

Framåt 18tiden hämtade vi upp henne o körde till Gökalv o badade. Såååå mysigt!


Det var svinkallt, tyckte jag nog. Jag är absolut ingen badkruka, men fötterna domnade länge efteråt. Men annars var det skönt o bara sitta o prata med Mika på filten o titta på de andra två när de byggde sandslott. ❤️
Vid strax efter 20 åkte vi hemåt igen. 

Så det blev en bra dag trots allt. 🙌
Imån blir den alldeles strålande med fint väder o fint sällskap. 😍

Vi ses!!