"Stanna fågeljävlar!!!!"

Om man hade satt in en mikrofon eller kamera i min bil hade jag varit inspärrad för längesen. Bilen är den plats där jag uttrycker flest känslor. Mest ilska. Jag sjunger, högt o gärna, o barnen gör likadant. Det är ett fasligt liv i bilen. 
Jag skäller på andra medtrafikanter. Ingen kör ju så bra som jag.. 😇
 
De jag skulle kunna dräpa är de som kör under hastighetsgränsen på enfilig väg, de som kör om men inte gasar, de som svänger utan att blinka, idioterna som kör i 200km/h (där ber jag alltid en stilla bön att de krockar. Förlåt)
 
Men de jag avskyr mest av allt på denna jord (o bara jag skriver om det går pulsen upp) är de som ställer sig på familjeparkeringen UTAN BARN I BILEN. 
Jag blir ilsk bara jag kommer in på MAXIparkeringen, för jag veeet att det står MINST en bil utan ungar där. Jag kan inte gå förbi raden utan att kika in för att se om det finns barnstol där. 
 
Jag SKÄMS när jag har Elsie i bilen o parkerar på en sån ruta, o Elsie piper att hon vill stanna i bilen. Då funderar jag alltid på att flytta bilen. Så mycket avskyr jag Familjeparkeringsfuskare. Ingen skulle väl ställa sig på Handikapp?! Eller????
 
USCH för såna människor. 😤😡
 
Det jag skulle komma fram till i denna inledning var att jag idag har fått TRE tecken på att sommaren börjar ta slut. Först luktar det höst när jag öppnar ytterdörren i morse, o det är dagg överallt. 
 
Sen tog vi idag farväl av lillebror med familj som är i Liatorp hela sommaren, men åker tillbaka till sthlm i veckan. 😥
 
O när jag kom in till karlshamn imorse såg jag flyttfåglar i ett V på himlen. Då hör jag mig själv säga högt
 
"STANNA ERA FÅGELJÄVLAR!!" Jag fick panik. Det är ju mitt säkra vårtecken o hösttecken. Fåglar i ett V. 😧
 
Jag fortsatte muttra att jag har halva semestern kvar. Lite för att få det sista ordet. 
 
 
Jag har nu fyra dagar kvar, sen går jag på min andra semesterperiod på två veckor. Vi har inte så många planer, men jag skulle vilja åka iväg nånstans. Ett par dagar iallafall. 
 
Helgen som var nu, var jag KOLLOSALT bakfull. Vi var på AW med jobbet i Karlshamn i fredags. Väldigt väldigt trevligt, o jag sov sedan hos pappa. Misstänker att jag var hemma runt 01, o sen vaknade min pappa av en märklig anledning redan kl. 06. Ännu märkligare var att han kände att han då var tvungen att väcka mig.. ?? Jag kräktes o kräktes fram till typ 14tiden. Kräktes så mycket att jag fortfarande har ont i halsen. 
 
Jag kommer aldrig förstå det. Visst jag drack nog en del, men ingen av de andra tycker jag var överdrivet onykter. Alltså jag skärper ju alltid till mig. Jag är verkligen inget drägg. MEN sen blir jag suuuuperdålig dagen efter. Alltid likadant. Så himla tråkigt. O drygt. 
Men tur jag hade pappa som fick vara barnvakt åt sin 40åriga dotter. Han servade mig med en ostmacka som jag slickade lite på, han gav mig alvedon, o han var ute o gick med Nemo. O han gav mig ISKALL saft. 
 
När jag hade en paus i allt, ställde jag mig i en iskall dusch. Den var verkligen iskall. Sen lånade jag en T-shirt av pappa o kröp sen ner i hans säng där jag kunde sova halvsittandes, för att inte riskera att allt åkte upp igen. Man har hittat sitt system genom åren. 😄
 
Vid 16tiden körde jag hem igen. Lade mig med en glass i hänggungan o höll på att somna där. 
Sen var jag seg hela helgen. Gjorde inte speciellt mycket. 
 
 
Roligare var det förra helgen då vi hade en riktigt härlig helg! Insåg häromdagen att jag inte bloggat om den. 
 
På lördagen firade vi Elsie och Alma då de fyller fem nu. 💗
Vi träffades allihop, alla utom Milla o Elliott, hemma hos mamma och Kenta. ÄNTLIGEN fick mamma umgås med alla ungarna o hänga med dem en hel dag. 
 
 
 
Vår sötaste prinsessa 💗 mitt i smeten. 
 
Födelsedagstjejerna. 
 
Elise 😍
 
Mika o Nemo 💜
 
O Finaste 😍 (När ska hon få alla sina tänder???)
 
Eje o Clara 💚
 
💗
 
Eje o Moa 😍
 
 
Mini 💜
 
Elsie o moster går igenom presenterna..😍
 
Det blev en supermysig eftermiddag som sen avslutades i Liatorp med ett dopp i Bågsjön. 
 
 
På söndagen hade vi planerat in kanothajk med lillebror o hans familj. För att vi skulle bli jämna lag bjöd vi med Henrik, så vi var fyra vuxna o sex barn. 😍
 
 
 
Det ÄR ju så rogivande att paddla! Älskar det. 😍 Vi har nog gjort det 3-4 år i rad, fast jag var inte med förra året när de andra var ute. 
 
Vi stannade till på vanliga stället o fikade. 
 
 
 
O småttingarna plockade bär.. 
.. som de skulle spara till pajen när de kom hem.. 
 
 
..  meeeen som inte ville stanna kvar i burkarna.. 
 
😍
 
Vi paddlade vidare uppåt ån o stannade nånstans för att bada. Det var ren sunkbotten o mina fötter försvann helt o hållet, men ungarna struntade i det. 
 
 
O pärlan gick o sjöng på åkern.. 💗
 
O ibland slängde henrik i dem överbord.. 😅
 
När vi paddlade tillbaka öppnade sig himlen från ingenstans o regnet öste ner.  Eje o Ingela försökte ta skydd, men det räckte inte o vi fick rusa upp på land. 😄
 
 
Där stod vi ihopkrupna ett bra tag. Men sen försvann det lika snabbt som det kom, o vattnet blev helt vindstilla o blankt. 
Jättemärkligt hur det kan förändras så snabbt. 
 
Vi bytte paddelpartner emellanåt. Ines var sådär nöjd över att byta från sin pappa till sin mamma. 😅
 
Ännu en superhärlig dag! 
 
Tack Ingela, Eje, Elise o Moa för ännu en härlig sommar. Saknar er redan. 💗
 Vi ses om några veckor igen! 😟😍