Semesterkänslan har infunnit sig.. ❤️

Det är den där söndagen igen. Den där hopplösa söndagen då fnitter, tjafs, svengelska sånger o gosedjur byts ut mot total tystnad o tomhet.

Pappaveckan börjar. 

Men en nalle glömde vi städa bort. O han sitter kvar på ryggstödet i soffan. 
Men ikväll var det inte så jobbigt. Efter jag lämnat barnen åkte jag till mamma i kenta o hängde där ikväll. Brukar göra det denna söndagen. O nu kom jag precis hem o hällde upp ett glas vin. 
Imån börjar min semester..! 💃💃💃💃

Jag älskar verkligen mitt jobb o mina kollegor. Men jeeeeez vad jag längtat efter denna semester. Första veckan är enda utan barn. Jag har skrivit "bad o renovering" denna vecka. O imån ska det regna så då ska jag börja måla. ✌️💪

Har ju tagit en paus efter ungarnas rum. Bara fixat i trädgården, men är absolut inte klar. Bara skrapat lite på ytan. Planeringen är klar såklart, men det får ta den tid det tar.

Har inte skrivit på några veckor. Men det som präglat de veckorna har varit Emils död, mamma som var skitdålig o inlagd på sjukhus i nästan 5 veckor, o min förälskelse i huset.

Jag har haft ännu en tid då jag fick synrubbningar o när jag brutit ihop några gånger. Hade det i höstas med. 

Men även att det varit tufft så väljer jag ändå att skjuta bort allt o ger mig fan på att det blir bra. Mamma blev kry igen. Hon är så jäkla stark den människan. Hennes tillstånd hade knäckt vem som helst, men hon är fortfarande min positiva o käcka mamma. Hon är den sista som klagar. ❤️

O hörni, jag har mitt hus. Min Borg. O det är jag ju löjligt stolt över, som ni förstått vid det här laget. ✌️

Nu ska jag fylla på mitt vinglas. För att jag kan. ❤️