Hejdå julen!

Det är psykiskt påfrestande att gå o vänta på samtal från "MäklarLotta". Jag är ju 90% säker på att jag får huset, eftersom jag är högst o de andra har dragit sig ur. Men ändå.. Jag behöver ett samtal där hon säger; "Nu har jag pratat med säljarna o de är överens - de vill sälja huset till dig. När kan du skriva på kontraktet??"
 
Jag har tom mobilen med mig när jag går på toa. Lämnar inte den en sekund. Jag KAN ju ringa upp om jag får har ett missat samtal, men det känns som jag missar hela huset om jag missar hennes samtal. 
 
Innan idag sa Elsie; Mamma, den andra tanten kanske hittade nycklen före oss, så de fick huset? Hon kanske vann? 
 
Nu är snart julledigheten slut. Jag har varit ledig denna veckan, o henrik tog förra. Vi har inte gjort speciellt mycket utan mest fokuserat på husvisningar o bankbesök o en fasligt massa googlande.
Vi var ju oxå sjuka under julen, vilket gjort att vi missat häng med vänner o familj. Den enda som klarat sig från snoriga näsor o feber är Ines, o det är ju tur det. 
 
Ines har varit med kompisar ibland, men Elsie har hängt med mig eller Henrik hela tiden. Eller hon har nog mest hängt med katten. 
Det tog några veckor innan hon insåg att han inte var livsfarlig. Nu går hon runt o bär på honom hela tiden. Ines blir tokarg o säger åt henne hur hon ska bära, men jag menar på att han får själv säga till om hon blir jobbig. 😅
O visst tycker han om henne.. 😍
Han är en liten djävul men samtidigt så löjligt söt. 
Här hittade jag honom i granen, men den bilden kanske ni redan sett? 
Lucas o Emil leker hela tiden. När Lucas vill leka så tar han sats o hoppar på huvudet på hundarna o sen piper han iväg som ett skott. När Emil vill leka ställer han sig över katten o nyper honom, o skäller.
Men de är ju inte svårflörtade nån av dem utan de brukar komma igång ganska snabbt. Nemo vill aldrig leka med katten, men det visste jag ju. Han kan hänga med i jakten ibland, men han ger ju upp direkt. 
 
 
Nyårsafton var vi här hemma. Vi bjöd hem Henrik o ungarna fick välja meny. De valde räkor till förrätt o tacos till huvudrätt. Efterrätten sa nån choklad o nån sa frukt, så det blev en blandning. :) 
Vi skulle haft snittar istället för förrätten, men det hanns inte med, så det blev bara nån torr macka med räkor. 
Några timmar senare var vi alla så mätta, så godiset o chipsen glömdes bort. Vi spelade BingoLotto o tog det lugnt. Elsan höll ut till 22.30, o ines lade sig med mig vid 02tiden. 
 
När det närmade sig tolvslaget ställde vi oss på balkongen. 
Nemo gömde sig på toaletten så jag var inne hos honom, i vanlig ordning. En lugn nyår som inte kommer gå till historien. 
 
De sista dagarna nu, har vi städat ut julen, förutom stjärnorna i fönstret. De slog sönder pepparkakshuset o Elsie satt o knaprade på de snuskiga bitarna, men insåg ganska snabbt att den var just.. snuskig. 
😝
 
Elsie o jag tog granen igår. Klippte ner alla grenar o la i en soppåse. Julgransfoten bytte innehåll. 
 
😍
 
Men nu blickar vi framåt! I januari ska vi fira Ines som fyller 11, o sen ska vi ha syskonträff med mamma. 💗
Hoppas ju såklart då även på att skriva kontrakt o säga upp lägenheten. I februari ska vi ha vinter o åka pulka o i mars ska vi flyttstäda. 😉
 
That`s the plan.. 🙏
 
Men allra allra först ska jag titta klart på The Sleepers som går på TV:n nu. 
 
Godnatt!