Husjakt, Stockholmsresa och VAB

 I fredags för en vecka sen, precis innan vi skulle åka till sthlm, så ringer mäklaren o berättar att säljarna drar sig ur försäljningen. 😠 Även att det var precis vad jag misstänkt, så blev jag så vansinnigt besviken. Hur fan kan man göra så?? Hur kan man sitta med sin familj o diskutera fram en försäljning, städa huset inför fotografering o sen låta en massa folk trampa runt där i några veckor, för att sen slutligen bestämma sig för att behålla det? 
 
Riktigt riktigt dålig stil. Jag brukar ha god förståelse för hur folk beter sig, men det här är inte ok. 
 
Nåväl, vi åkte iväg, syster o jag. Malin blev sjuk på morgonen så hon höll sig hemma. Likaså mamma. Vi hade en mysig helg hos lillebror med familj. 💗 Moa hade varit sjuk en vecka o var fortfarande halvynklig. Vi gosade med tjejerna, shoppade i Kista galleria, softade i lägenheten o på lördagkvällen drack vi vin o spelade kort till 02 på natten. Efter det tog vi fram mammas låda med minnen från hennes barndom o satt o fnissade nån timme till. 
Söndag förmiddag körde vi hemåt igen o jag åkte direkt o hämtade barnen. De blev öööverlyckliga över plaggen jag köpte. 😍
 
Oh, förresten så hittade Anna o jag en ny favvoaffär i Kista. NORMAL hette den, o var full av schampoo, cremer, smink o andra hygienartiklar o det var nästan bara märkesgrejer, men till lägre priser. Så rolig butk, o det blir garanterat en vända dit nästa gång vi åker upp!! 
 
Här står Elise utanför butiken. Hon stod länge o fingrade på skylten. Tyckte hon var extra fin till den texten. 💜
 
Denna veckan började som vanligt med jobb o vardagsfix med hundar o barn. Vi var hos mamma o Kenta i måndags kväll o lämnade de växter vi handlat till dem. Annars har kvällarna gått åt till att kolla hus. Nu börjar jakten igen. 
 
I onsdags morse väckte jag en varm Elsie. Jag bar ut henne i soffan som jag alltid gör på morgonen, o hon var fnittrig som vanligt. En stund senare var hon fortfarande varm så jag hämtade termometern o den visade på 38,2. 🤒
 
- Elsie, hur mår du?
- Bra..?
- Men du har ju feber?
- Ja.. jag är nog sjuk.. 
 
När jag ringer förskolan o sjukanmäler henne, säger de att hon var lite halvslö dagen innan. 
Vi har nu haft två dagar här hemma. Ibland kan det ju vara ganska skönt att strutta runt, men det kände jag inte nu. Vi har gått mellan pussel, tvätt, kortare hundpromenader, ritpapper.. Jag tvättade båda hundarna, o klippte av Emil all päls igen. Egentligen är det inte så bra med tanke på kylan nu, men jag behövde för att se alla de utslag han har. Kommer nog behöva åka in o kolla dessa snart. 
 
Här sitter hon o klämmer ut blod på benet efter att Lucas rivit henne. 
O här letar hon efter en lös tand. Ines ska till tandläkaren på måndag o dra ut sista tanden, så de hade lite taktisnack. 
O såhär älskar hon att ligga. Mitt på köksbordet. 😍
 
Hon var även nere hos Henrik på snabbvisit för att kolla var han jobbar. 
 
💓
 
Nu går ögonen i kors igen. Imån är det jobb o skola innan vi laddar inför Mello på lördag! 
 
Hoppas ni får en skön natts sömn! 
Visa fler inlägg