Life goes on..

Har legat o tittat på min plutt nu en stund. Hon har börjat ha handen vid munnen när hon sover, o det ser ju så himla gosigt ut. 😍

Jag känner att jag är väldigt nöjd med livet just nu. Trivs med jobbet o alla goa människor där inne, barnen här hemma mår bra, mamma känner sig lite piggare (även om jag tror hon ljuger).. Jag letar ju fortfarande hus o har tittat på ett i kallinge två ggr, sista gången igår med halva klanen Gummesson - farmor, farfar o Helena.

Så skönt att ha några med sig som kan vifta bort mina idéer eller ge mig tips. Helena sprang runt som en knarkhund o sniffade i hörnen. Vi andra kände ingenting, men hon kände "nåt skumt" som hon trodde kom från krypgrunden under ett av rummet. Utöver det kom vi fram till att man behöver byta hela taket pga fukt enl besiktningen.
Inget som skrämmer mig egentligen, mer än planering o budget. Men jag tänker att jag lägger ett bud efter helgen då Henrik varit på vinden o snokat. 

Annars är jag klar med vad jag vill göra, så får man ta det lite i taget. Jag hade gärna velat göra allt själv, förutom taket o borttagning av murstocken då, men jag får se. ✌️😊

Planeringen fortsätter, men nu släcker vi ner. 


Gonatt!!