Hejdå Hemnet. Hej Pinterest!

Den känslan jag vaknade med imorse.. Jag somnade med ett leende o vaknade med samma leende. Hade ni varit inne o tagit en provtitt inatt, så hade ni inte hittat mig utslagen o deglande med öppen mun. Nej, ni hade hittat en vacker o skimrande mig, med fånigt leende o händerna fint under hakan. 
 
IGÅR mina vänner. Ringer mäklaren o säger; Nina, säljarna är beredda på att gå vidare med dig. Huset är ditt. 
 
Vi tar meningen en gång till. 
"Nina, säljarna är beredda på att gå vidare med dig. Huset är ditt." 😍
 
Jag satt i bilen på väg hem från jobbet igår eftermiddag. Skrek JA så högt att jag var nära mittenräcket.
Ni får inga bilder förrän måndag kväll. EFTER att jag skrivit papper. Vågar inte riskera att nån slug människa springer emellan nu. 
 
Med det är ett hus som inte ligger optimalt. Mitt i kallinge, utan skog i närheten, ligger precis vid vägen o har en väldigt liten tomt. O då har jag hela tiden fått höra att läget är det viktigaste.. vilket jag oxå tycker egentligen. 
 
MEN, får man en planlösning framför sig med skumma utrymmen, små hallar, små trappsteg, lagom stora rum o insynsskyddad tomt så säger jag definitivt JA!! Det är precis sånt jag älskar! 
 
Det är mycket att göra i huset, men det mesta är inte akut, så det tar jag efterhand. Jag o tjejerna var o tittade igår o de är lyriska. De har redan möblerat. Hörde de tjafsa igår när de stod i ett av rummen, o då blev elsie sur på ines när hon föreslog var hennes säng kunde vara. 😂
 
Det är väldigt stort, nästan 200 kvadrat, o jag som alltid sagt att jag vill ha ett litet hus. Men detta känns inte för stort. O nu behöver inte jag ta hänsyn till ett för litet hus, så fort vi vill ha folk hemma. Det är fyra sovrum, o två eller tre små genomgångsrum. Jag har redan möblerat allt såklart. 
 
Henrik var med igår. Han är min räddare i nöden som vanligt. Nu är han rädd att jag ska dra in honom i allt. Jag behöver ju honom o de andra Gummessonarna till att ge tips o råd o smäll på fingrarna, men jag ska verkligen försöka lösa det själv. Jag byter ju inte tak själv, men det andra vill jag lösa. 
 
You know me, vid det här laget. Jag går alltid all in. I höstas satt jag paralyserad vid platsbanken, o nu har jag suttit sen början av december o uppdaterat Hemnet 30 ggr om dagen. Jag har pratat siffror på banken, jag har googlat pantbrev o lånelöften o räntor. Jag har zoomat planlösningar o jag har flörtat med mäklare. O jag har svurit långa ramsor åt alla töntiga småhöjningar i budgivningar. HUR I HELVETE KAN MAN HÖJA 5000 I EN BUDGIVNING PÅ ETT HUS?????????  o Flera gånger???? 
 
O Ines o jag har legat o drömt om de allra dyraste husen på hemnet. Fattar ni vilka hus som ligger ute?? Sök på dyrast o i hela landet. Skitkul!!! 
 
Nu ska jag lägga Hemnet åt sidan. Min nya sida blir istället pinterest o andra renoverings o inredningssidor. 😍 Men vi tar lite i taget, o kommer bo in oss först. En dag eller två.. 😜
 
Ines är trött på mig o jag är trött på mig. På måndag skriver vi papper o redan i april siktar vi på flytt. Så letar ni efter en trea vid centralstationen så ligger min ute nästa vecka!!!! 
 
Snart ska jag låna min lilla pärla ett par timmar o ikväll ska jag o Sandra dricka vin här hemma!!
 
Ha en fin o regnig dag!!!