En skön helg, bara vi tre.

När jag släcker ner här hemma för att gå o lägga mig, o det regnar ute, så viker jag inte ner persiennen helt o hållet. Jag kan ligga o titta på regnet o lyssna på smattrandet, hur länge som helst. Det blir liksom liiiite mysigare att krypa ner under täcket o det är blött ute. 
Lite som när det äntligen är skitväder på sommaren o man är trött på stranden. Då är det "tillåtet" att hänga inomhus o strosa runt här hemma. 💚
 
Ännu en Mammavecka har dragit förbi, o det har varit en bra vecka förutom att jag uppdaterat Hemnet 20 ggr/dagen. 
Det KAN ju ha kommit upp nåt nytt sen sist jag var inne??
 
Idag har jag avbokat två visningar som jag bokat in mig på. Det var hus som jag vet att jag ändå kommer dissa då läget varit fel. Jag o tjejerna åkte runt o tittade i veckan, o båda ropade "ja!" till varenda hus. Eller Elsie gick helt efter färgen på huset, o ines kollade in tomten. 
Nu har vi ett hus till på G, som har två visningar denna vecka, o jag kan inte nån av dem. Men jag ska få in en bokning veckan som kommer, hoppas jag. 
 
Vi vabbade ju nsdag o torsdag, men fredag gick vi som vanligt. På kvällen var det Talang, o medan ines o jag dissade o hissade, så gick lilla donnan mannekäng. 
Jag frågade vad hon hade i munnen, o var rädd hon skulle säga en cigarett, men hon förklarade på enklaste sätt att hon "råkat handla en för stor klubba för sin mun". 😁
Hon var lite orolig över att man skulle missa hennes örhänge så jag fick med en close-up. 
Som krage har hon en tyllkjol. Listigt. 🤗
 
I lördags hade Ines träningsmatch mot Hoby. Elsie o jag var o tittade, o jag försökte se intresserad ut. Jag stod i kanten o följde bollen med blicken. Men den andra misslyckades totalt med sitt engagemang. 
Eller jag tycker ju det är kul att se hur ines utvecklas o blir tuffare hela tiden, men jag har sällan koll på vilka som leder. Intresserar mig inte ett dugg. Ines gjorde tre mål,✌ o jag såg ett. De andra två fick föräldrar bredvid informera om. De puttade mig på sidan o viskade "nu gjorde hon mål igen!". 
 
Lagom till hon studsade bort till mig efter matchen hade jag förberett ett moderligt grattis o hon anade inget. 
 
På kvällen var det Mello o vi fixade på olika håll. Jag fixade en massa gott att smaska på o ines installerade MelloAppen. 
Elsie uppskattade inte alls Mellon så Ines installerade spel på hennes mobil för Elsie. 
 
I söndags (går) tillbringade vi en stor del med ines läxor. Elsie hade oxå läxor. 
Vi var oxå i brunnsskogen o de sprang runt som galningar. 
En skön helg!!! 
 
Idag var ines hos tandläkarn för att dra ut tanden. Jag var nästan säker på att de skulle be henne avvakta på grund av att hon svimmade sist. Men hon fixade det! Henrik har varit hemma med henne idag. 
 
Nu måste jag sova. Godnatt!!💗