En riktig tjejhelg!

Ikväll var det tufft igen, när jag kom hem efter att ha lämnat tjejerna inför pappaveckan. jag har ju kommit på att det hjälper att plocka undan precis allt när de är här, liksom för att städa undan alla spår. För annars gör sig allt påminnt. Idag låg alla saker till leran kvar på bordet, strumpor låg slängda i hörnen. De strumporna som hon var så arg på. De satt fel vid hennes tår. Tur den donnan missade Tubsockans ärofyllda tid. Det hörnet fick man ju vika in under lilltån. Minns ni? 
 
Vi har haft en supermysig helg. Bara vi tre. 💗
Jag sprang en runda på stan under lunchen i fredags o handlade varsin liten AllaHjärtansDag present till dem. Till Elsie köpte jag ett litet mjukisdjur i form av Enhörning med en tyllkjol fån H&M. Till Ines köpte jag halsband o armband o två stora hårspännen, som  ska vara så populära nu. Ines bär inte smycken, men jag tänker att hon snart kommer börja använda det. Rätt vad det är kommer hon säga; Åååååhh, sånt har jag ALLTID önskat mig!!!!! Då är det ju bra att hon skaffat sig ett lager, eller? Hon sa dock att hon vill börja använda armband så jag tror det blir bra. 
 
Ines ringde sen hela eftermiddagen o förklarade att jag fick "absolut inte komma in" utan att ringa på dörrklockan o vänta tills hon öppnar. 
Jag hämtade Elsie på förskolan, o de hade fått varsin liten påse med hallongrottor som de bakat. 😍
Efter att ha blivit insläppta i lägenheten möttes vi av massor av presenter o teckningar o ett stort ballonghjärta. 💗 O hon hade hängt upp ett av Elsies paket i ett snöre i taket. 
 
 
 
 
 
 
 
😍
 
Hon är såååå fin! Jag blev så himla glad för allt fixande. Jag fick choklad, som hon vet jag älskar. Elsie fick godis, pussel o slime. 
Vi hängde upp ballongen i taket o när hon åkte till henrik idag så sa hon att jag kunde ha den kvar i taket så jag kunde tänka på henne ibland. "Ibland???" De är ju i mitt huvud heeela tiden! 
 
Vi åt nån räkpasta o kladdkaka med jordgubbar o grädde till efterrätt. Henrik kom en snabbis o åt o hade även han med sig små presenter till barnen. 
 
Resten av helgen har vi varit inomhus i stort sett hela tiden. Vi har lekt på elsies rum, lagt memory med elsies regler, (ines vaaaansinnig!!), ritat, haft smakchallenge, tittat på film, mm. 
 
 
 
O igårkväll, under Mellon, så sminkade vi varandra o satte upp i frisyr. Vi drog lott eftersom de båda ville göra på mig, Elsie vann o gjorde på mig, jag gjorde ines, o hon gjorde Elsie. Vi fick inte använda mascara, annars var det fritt fram. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hon hade först täck hela ansiktet med consealer, för att sen rita teckningar med pennan. 🙈
 
 
En högst missnöjd Ines då jag smetade på läppstift på henne. 😅
 
En mysig helg inomhus, då det regnat o blåst ute. Nu är det sportlov, o elsie ska vara på förskolan tre dagar, sen har henrik o jag tagit ledigt en dag var, så hon får lite ledigt. Ines ska vara med kompisar. 
 
Nu laddar vi för ny jobbvecka! Men först lite sömn. SOV GOTT! 
 
#1 - - Joel:

Myshelger är bland de bästa! 🥳❤️