Soliga dagar i Malmö

Förr i tiden, för ca 8 år sen, umgicks jag o ines med Fia o Isabel väldigt ofta, trots att de bodde i malmö o vi i Ronneby. Vi tog ofta tåget ner, o ibland åkte de till oss. Jag o Fia har alltid stått varandra nära, o hon är en av dem som känner mig bäst. 💛
Småtjejerna blev ju med tighta såklart  och har haft hur roligt som helst! 
Men med tiden så har vi bildat familjer, o vi träffas inte alls så ofta som vi önskat. Vi kände det var dax igen, så i torsdags körde jag o tjejerna ner till skåne där Fia väntade med Andreas, Isabel 12 år, Oliver 2,5 år o Linnea 2 månader. 😍
 
Jag var lite nervös över hur de stora tjejerna skulle vara, eftersom de kanske vuxit ifrån varandra, men de gick iväg o pratade nästan direkt. 
Oliver o Elsie var blyga en halv sekund, sen var de fit for fight igen. Oliver fastnade nästan direkt för Ines o hon blev en klar favorit!
 
Torsdagskvällen blev det häng en liten stund, sen läggdax för de minsta. Vi satt uppe o drack vin till efter midnatt. 
Fredagen hängde vi hemma hela dagen då det var så varmt, o vi vågade oss inte ut på stranden med så små barn. 

Hemlisar på morgonen..
 
Tittut!!
 
Ines o Isabel tog tåget till Triangeln o hängde i gallerian några timmar. Ines var lycklig o Isabel helt slut när de kom hem. 
 
Vi andra badade i poolen o ungarna lekte medan Fia o jag försökte sno åt oss små sekundrar av egentider då vi kunde prata. Älskade Linnea på 2 månader styrde såklart schemat. 💚
 
 
Elsie förstod inte riktigt att han är så liten, så hon blev lite irriterad ibland när han inte ville lyssna. 😅
 
 
💓
 
Vi bestämde oss för att fixa kvällsmat o ta med oss till Lomma Beach på kvällen, o bada utan att brännas av solen. 
 Vi tog med köttbullar, olika röror o dricka o handlade bröd för att fixa iordning köttbullemackor på stranden. 
En jättebra idè som vi ångrade hyfsat snabbt. Heeeelsike vad folk det var! O bilar öööverallt 😖
Vi körde runt runt runt för att sno åt oss varsin parkering. Till slut körde Andreas in till kanten o Fia drog ut en skrikande Linnea o satte vid bröstet. Hon hade gallskrikit en stund. 
 
Efter kanske 20 minuters letande kom vi ifrån varandra, men hittade till slut varsin parkering. Vi möttes upp på stranden o tog första bästa plätt då det var helt omöjligt att köra barnvagn i finkornig sand. det såg ut som kvicksand när han drog den i sanden. 
Sen började kaoset. Tre vuxna skulle göra mackor o fixa dricka åt 2 st 11åringar, en 5åring o en 2.5 åring. SAMT hålla en 2månaders undan från solen.
 
De stora stack sen ut i vattnet medan Elsie började bygga i sanden 2 meter ifrån oss.
 
Jag var precis på väg att dra av mig kläderna o hoppa i badet, när Oliver skvätter upp en hel sandlåda i ögonen o PANIKskriker i flera minuter. Han hade vägrat sova på dagen, vilket spädde på det hela. Linnea börjar oxå skrika men var färdigammad, så jag sliter tag i henne o smyger iväg. Efter en stund lyckas jag få henne att sova i famnen, o jag ser att elsie fortfarande leker. Oliver är dock otröstlig o efter 10 minuter går jag tillbaka. De har öppnat en påse chips som de mutar honom med, o det funkar. Så fort han piper till så får han några bitar i munnen. Jag hörde de prata om att ge upp o åka hem. 
 
Till slut drar Andreas av honom kläderna o de sticker ner i vattnet. Vi kände han behövde miljöombyte. 😅
 
Det lättade o sen följde två ljuvliga timmar med bad o sandbyggen o hjulningar. Ines o Isabel såg vi knappt röken av, men vi andra badade inte. Jag stod nere i vattnet o somnade Linnea o höll koll på Elsie som hoppade över vågorna. Det var mitt badande det. 
 
 
 
 
 
 
LYCKA!!!!
 
 
 
 
 
Jag o mitt crew!!! 
 
De kaaaaaanske har rullat sig i sanden.. 
 
Han vet minsann hur man leker!!! 
 
Viktigt att ta bra foton till bloggen... 
 
Denna bilden tog vi på de stora, när de skulle bilda ett hjärta i vattnet.. 
 
Med Isabels filter blev det såhär!
😍 Sååå häftig!!!
 
Jag tog sen bilder i vattnet på mina, när de hjulade i vattenbrynet. O här är det inget filter. 
 
💗
 
En kväll som startade i kaos, men slutade fantastiskt. 💗
 
Idag var det fortsatt varmt, så vi hängde i trädgården, där vi kunde doppa oss i poolen emellanåt. 
 
En valross o en prinsessa vilar i skuggan innan hemfärd.. 
 
Tusen tack Fia o Andreas för dessa dagar! Tjejerna har haft det super även om Ines blev toksur över att inte få åka till Extreme Park, eller vad det nu hette.. 😉
 
Vi kommer tillbaka!!!!!