Med semester kommer solen!!

Nja, juli har väl inte bjudit på jättemycket sol. Jag tror den har laddat upp inför Gustafssons semester nu i augusti. 😜

När jag vaknade idag kände jag mig stressad. Vet inte varför, men barnen skulle komma o.. Jag ville väl ha saker fixade innan dess antar jag.

Jag drack en kaffe ute på altanen o gick sen ut på vår favvorunda runt ån. ❤️Absolut härligaste rundan jag vet❤️
Den tar lite mer än en timme i rask takt, o imorse var det så varmt så jag var helt genomsvett!

Gick hem o duschade o körde sen till stan o träffade en dam som jag har blivit god man åt. Hon är 87 år gammal o var så söt så söt. 😍 Hon kan inte prata (sen födseln) så hon ritade sina ord på ett papper.

Vårdpersonalen var en semestervikarier så hon hade inte lärt känna henne än, så det uppstod många frågetecken innan vi redde ut vad hon ville.

På eftermiddagen kom Josse o Freddan med barnen. 😊De var nyfikna på huset, o vi brukar försöka ses en stund varje gång de är hemma.

Sen kom Henrik med Elsie. ❤️ Nu är det min tur med två veckors semester med tjejerna. Ines ramlade in en stund senare, för hon hade varit på Dollarstore med en kompis. 
Vi spelade ett par rundor Finns i sjön, som de veeerkligen har fastnat för. Superroligt att vi fått in Mini på kortspel! 

Sen packade vi iordning strandväskan, körde inom Maxi, beställde pizza o körde ut till Aspan för strandhäng på kvällen. 🙌

Jag ääälskar ju stranden på kvällen. Allt är så tyst o stilla. Vattnet är solvarmt o vi renoverar de trasiga sandslotten som dagens badungar har slitit med. 
Ikväll var det dock inte lika varmt, så Elsie tvärnitade halvvägs ut. Ines fick doppa sig själv för jag var inte heller sugen. 🙈

Vi tog med kortleken ut o jag hann posta ett inlägg på Facebook där jag skröt om hur mysig kväll det var. Men jag nämnde aldrig myggen? Myggen som hade släktträff vid våra kroppar.

Jeeeeez det var så mycket mygg att man knappt vågade öppna munnen. Elsie satt med handduk runt sig o jag lindade in benen i ungarnas klänningar i shorts. 
Vi fick panik o ropade in ines från vattnet o slängde in allt i bilen o rivstartade därifrån. Förutom myggen var det verkligen suuuperhärligt ikväll. Vi försökte verkligen blunda för dom för vi ville stanna längre, men det gick inte. 

Vi fortsatte myset hemma sen. Utan mygg. ✌️

Imån ska ines på poolparty o på kvällen är vi bjudna på grillkväll i Karlshamn 😍

Sov gott!