Lite papper, lite socialt häng o mycket soooool...

Ni som känner mig vet att jag är en rastlös själ. Jag kan kolla på film eller ligga o sola en hel dag, utan problem. Men då ska det vara planerat. 
Att inte ha något planerat är semester för många, men jag mår nästan dåligt om jag inte gjort nåt vettigt när kvällen kommer. 
 
Denna sommaren har jag fått lära mig att bara hänga. Barnen har nästan tröttnat på sol o bad, o vill helst stanna hemma. Det har nog hänt fyra ggr då jag har försökt övertala dom att åka o bada, men de har velat hänga här hemma. Ines har tyckt det varit för varmt ute, så hon har varit mycket inne. Elsie o jag har badat i poolen flera ggr om dagen. 
 
Det jag måste lära mig är att bli liiiite mer social. Jag älskar ju att bara hänga med de två. Tanken slår mig aldrig att faktiskt umgås med andra förrän jag ser på fb att folk umgås. Elsie älskar ju att leka med andra ungar o är ju översocial o inte blyg det minsta. Men ines är ju lite ensamvarg, som sin mamma. O hur mycket jag än älskar mitt minsta barn, så kan jag få lite panik över att hon är över mig heeeeela tiden. De få gånger jag hör henne leka med sina saker eller sitta nånstans o fixa med nåt, de stunder kan jag räkna på ena handen. Jg leker ju med henne hela tiden, eller är hon med mig när jag fixar här hemma. O jag vet, jag vet, det är jag själv som ger henne denna uppmärksamhet, men samtidigt så har jag ju bara dem varannan vecka. 
 
O så tänker ju henrik med, så han ger henne lika mycket uppmärksamhet han. O ines går bara o väntar på att elsie ska lägga sig så hon o jag kan spela spel eller kort. Köpte ett Fia med knuff för några dagar sen, o de pjäserna börjar snart slitas ut. 😅
 
I måndags var vi hos veterinären o klippte klorna på Nemo. Det visade sig oxå att han hade en lös tand så vi ska tillbaka o operera bort den om ett par veckor. Vi gick då o kollade på vattenfallet som hon tjatat om. 
 
Där stod vi lääääänge o väntade på att få se en fisk. Fisken kom aldrig. 
 
På dagarna nu så har jag fixat med tråkiga papper, då jag nu är God man. Har även suttit med bankärenden. Tråkigt, men nödvändigt. 
Sen har vi baaaadat o haft luncherna på filten. 
 
 
 
Elsie har även fått gå ut med nemo själv, medan jag skulle smyga bakom. 
 
Kom dock inte så långt eftersom nemo vägrade gå. 😂
 
O jag ser att hon har blivit väääääldigt sommartrött min tjeja.. 
Här äter vi gröt o bygger hotell till sniglarna av äggkartongen..
 
Vi har dock varit liiite sociala..
På måndagkvällen kom Suzanne, Emelie o Hanna hit o vi grillade o åt kräftor o paj. Ines sålde in lite pandasaker. 😅
 
Ines var smart, o fjäskade först för suzanne. Hon fick veta att suz fyllde år nu i dagarna, o hon visste att hon gillade en viss sorts chips, så hon tog nemo bort till Coop o handlade två påsar, o gav henne i födelsedagspresent. 💗
Det sålde in bra!!! 
 
Hon fick beställningar från alla tre. ✌
 
Äääälskar mina chicas. De känner mig bäst, o jag blir så fylld av energi av dem. 💜
Ines sa det sen. "Mamma, man märker att de känner dig så bra, på hur de pratar med dig o om dig." hon drog nåt exempel på nåt de hade skämtat om mig när jag var i köket. 
 
Förra gången de var hemma, hade de skällt på mig för att jag inte hade "riktiga" glas, vilket då var champagneglas till Proseccon. Så nu hade de med sig det i present. 😍 O denna kvällen frågade Emelie efter "riktiga" pepparkvarnar, stektermometer, penslar o en tång som inte var i plast. Jag hade inte nåt av det, så nu har de skrivit en lista på saker de ska ha med sig nästa gång. 😂
 
På tisdagkvällen åkte jag inom mamma o kenta o sa hej, innan vi grillade hos My o Chralle. Ines sov över hos en kompis i saxemara. 
 
Elsie var med de stora chicasbarnen. Här var de lugna, men de andra minutrarna var det fullt ös på dem! 
 
Denna veckan har ines varit på fotbollsskola ute på Hejan 09-15 varje dag. Hon har älskat det, o speciellt sin tränare Rasmus, en kille på 16 år. Han har varit snäll, rolig o bestämd, vilket ines gillar. I vanliga fall har de fotbollsskolan första veckan på sommarlovet, men pga Corona sköt de fram det till nu, vilket jag tycker varit perfekt. En bra mjukstart inför hösten. 
 
Inatt har vi haft Alma o Clara här. Suveränt då nån är här o underhåller mitt barn. (så jag kan blogga..) Maja kommer snart o hämtar dem. 
 
I eftermiddag ska vi till Malmö, o hänga några dagar hos Fia o Andreas o barnen! 😍 Är hemma igen på lördag, o på söndag har ines o jag bokat in en heldag på varsin luftmadrass. Alldeles själva.  Mika o pojkvännen ska ha huset o djuren. 💚
 
Ha en fortsatt fin dag!!