Nu vart man en Kallingebor! 🥰

Sitter i tystnaden o dricker vin o suttar på choklad. 

Det enda som hörs är ljudet av en tickande klocka på kakelugnen. Tick-tack, Tick-tack. Skulle kunna sätta på musik, men det är ju så rofyllt med denna klocka.
Då o då kör det bilar utanför, men det är ju verkligen inget som stör. 

Det har varit en lång dag, men bra!
Var uppe tidigt o irrade runt. Det organisatoriska packandet försvann igår nån gång. Nu var alla kartonger o påsar, alltiallopåsar. 
Ni vet när man packar alla handdukar fint o slätt i en kartong, stänger o ställer åt sidan. O två timmar senare upptäcker man två handdukar till i den rena tvätthögen o man orkar inte leta efter handdukskartongen, så de hamnar bland besticken istället.

Såna kartonger har jag en del av. MEN jag har ändå en hum om vad som finns i kartongen. Jag packade ju allt denna veckan, så jag har ju inte hunnit glömma. Men det är nog ett rent helsike för andra som letar. 🤣

Efter ett par rundor med detta team, så blev det så klart den traditionella flyttpizzan! 
Jag är Såååå glad för dessa människor. Som de har slitit! O ines har oxå hållt igång. Lycklig som bara den. 😍
Elsan lämnade vi av hos Anna o Peter. Hon var inte riktigt i form o ville vila sa hon. Det blir ju lite för mycket för en 4åring att hänga med bland allt spring. 

Cajsa o Alma kom på besök o stannade en stund. Jag fick en påsklilja av Alma, som jag satte i ett glas. Den är död nu. 
O så fick jag en blomma o choklad av bästa Marie, som kom på rundtur. 🥰 

Emelie o ines har fixat o donat på ines rum. 
Så fint!! 😍 Det rummet är verkligen superfint! 

O lillstumpan o Alma fixade lite på elsies rum. 

Det rummet ska ju renoveras snarast så det ska tömmas på sängen o det stora skrivbordet som står där nu. Hon får ha sina saker här nere o sover hos mig tills vidare. Winwin!  Jag sover ju som bäst med dem bredvid mig. ❤️

Jag har börjat plocka in i köket. Förstår ni hur mycket utrymmen jag har där?? Det är ju så med detta huset. Jag vet inte hur jag ska fylla allt. Jag har liksom rum ÖVER. 🤣 Det är så roligt o märkligt!! 

Idag var Elsie o jag o rekade i området med hundarna. O sen gick hon i trädgården o funderade på vilka färger som våra blommor har till sommaren. 

När jag visade henne var jag tyckte att den kommande studsmattan skulle stå, svarade hon: "mamma det blir PERFEKT! Bra fundering av dig."🤩

Tänkte jag skulle gjort klart i köket ikväll, men jag blev så trött i kroppen efter att ha nattat Elsie. 
Hon var suuuuperrädd när vi skulle lägga oss. Helt tyst, stora fönster o grejer överallt. 

Imån fortsätter vi plocket, o jag ska handla. Lägenheten tar jag tag i en annan dag. Finns det nåt tråkigare än att flyttstäda en tom lägenhet?!?!? 

Till slut vill jag tacka hela mitt flytteam, Henrik, Martin, Louise o dawood för all hjälp! Ni är guld värda., 🥰🤗
O tack till alla som pushat idag. 😘

Nu tar vi natten. ✌️