När högen av ihopvikta kartonger växer..

Herregud vad jag varit trött denna veckan. Dels trött i kroppen efter allt packande o flytt, men sen har jag ju inte velat lägga mig på kvällarna. Det ÄR ju så mysigt o gå runt o plocka när ungarna sover! 😀😍

Det har blivit midnatt som tidigast, o sen är jag uppe strax efter 05. 😴
Jag ska sova på måndag hade jag tänkt. Röd dag, utan barn!! ✌️👏

Det går bra här hemma!! Jag plockar o plockar o det känns som jag inte kommer nånstans. MEN, kartongerna har ju försvunnit nånstans?!! 
Ines har fått det fint på sitt rum, så det är klart. Elsies rum står tomt för det blir mitt första projekt. Hon har sina saker här nere, o sover med mig.

Jag har bestämt mig för att slå ut väggen mellan köket o finrummet, så det blir ett stort kök o finrummet används. Jag kommer inte använda det som det är nu. TV-rummet får stå i det lilla rummet, bredvid mitt sovrum, o det stora rummet har jag ingen panik med, utan det får stå som det gör. 


Fortfarande långt ifrån färdigt såklart, men jag tror det blir kanon, o särskilt sen när man gör iordning det! Det kommer dock bli sista prio tror jag. Först är det övervåningen o trapphuset ner. Sen hallen utanför köket. 

Idag badade Elsie första gången i badkaret. Första o sista. 👀
Det svämmade nämligen vatten över hela golvet när jag tömde ut vattnet. Jag var dock snabb o satte dit ploppen igen. Jag svor några ramsor när jag tog bort badkarsväggen. 

Finns det något jag avskyr så är det avlopp. Jag sa till säljarna när de pratade om flyttstädet, att det ABSOLUT mest nödvändiga var kök, badrum o fönster. Det andra kunde de strunta i. Hade de städat under badkaret? 

Nej. 

Klöktes Gustafsson? 

Flera gånger. 

Meeeen jag får ju ta skiten så där satt jag en bra stund o tappade ut lite i taget. 

Till slut kom jag på att jag kunde ösa ut vattnet i toan, o då svor jag igen eftersom jag slösat typ 40 minuter på den badkarskanten. 

Jag körde ner handen i det slemmiga hålet, o det är ju inget fint vitt plasthölje som man spolar av lite lätt. Nej, det är gjuten betong som smular sönder. Typ.

Så nu står renovering av badrummen högt på prio listan. De är ju inte stora, o jag vill bara ha plastmattor på väggar o golv. Det finns så många snygga har jag sett!

Ungarna trivs! Elsie är superglad, som vanligt ioförsig, o upptäcker saker hela tiden. Man hinner ju inte så mycket. Vi är hemma strax efter 17 o vid 19.30 sover hon.

Ines har börjat åka buss, o gör inget annat. 🤣
Jag skaffade månadskort som hon betalar med appen. O det tar 12 minuter mellan kallinge o Ronneby, så hon o kompisar åker hela tiden.
När hon inte är på bussen, är hon på Coop o handlar. För att hon kan. Nån dag var hon där tre ggr.
O är hon inte med kompisar så umgås de genom facetime. Ikväll åt de kvällsmat ihop. Tre tjejer på varsitt håll. 😀
Imån kväll ska hon ha två kompisar hemma som sover över. Det har hon saknat i lägenheten. ❤️

Nu läggdags. Imån jobbar vi halvdag o sen är vi leeediga i fyra dagar! ✌️✌️✌️