Två dagars VAB är nu till ända..

.. hoppas jag. 😣 Vi får se.. vi kanske blir hemskickade igen? 😜
 
Det ääär ju så drygt med dessa smittor. Det är SÅ mycket värre att vabba pga smitta än att vabba pga att barnen är slöa o febriga. Smittor är ju så osäkra. Det finns liksom ingen deadline på när man är klar. 
Jag förstår ju att man inte kan släppa iväg ungarna hur som helst. Man vill ju inte smitta andra ungar. Men frågan finns alltid där - när slutar man smittas?? När är det ok att komma tillbaka? 
 
Elsie har ett utslag på hakan, o har varit så duktig o har inte pillat på det nånting. Innan ines hade det i somras, så hade jag aldrig hört talas om svinkoppor. Nu har bägge haft det o jag tror mig ha koll på hur de ser ut o hur de fungerar. 
I helgen var jag så nöjd, för då hade elsie en stor skorpa över sin. Jag tänkte att nu har den torkat, nu smittas hon inte mer. Men sen lossnade den när hon drog av sig en tröja o då var det en massa snusk där under, o då läste jag mig till att det blir alltid en skorpa direkt, o det är först när skorpan försvunnit o den börjat torka ut, som det slutar smitta. ALLTSÅ är just skorpan bara början på eländet.. ☹
 
Meeen man får vara glad att de mår bra iaf. Ines hade ett helsike i somras, men det var ju för att hon hade så mycket innan vi fattade vad det var o kunde börja behandla. Sen hade hon ju så mycket i ansiktet på munnen som gjorde att hon blev folkskygg. Hon ville ju inte ut på över en vecka, stackarn.. 
 
Nu har vi hängt här hemma i två dagar. Mysigt men drygt. Man hamnar ju efter med allt på jobbet, plus att det känns som man sitter i karantän. Igår tvingade jag ut henne på en av rundorna med hundarna, men annars ville hon vara hemma. Idag var vi o handlade på Lindex för hennes födelsedagspengar från Moa o Elise. 
Änne ett kort där hon är så vaninnigt lik kusin Colin! 😲
 
Det blev en tandborste som pratar, o ett diadem. 😍 O sen mössa o vantar. 
 
 
Sen var vi en runda på Lidl o efter det hängde vi bara här hemma. Hon har inte tittat en enda minut på TV idag, men kanske 30 minuter på mobilen. Annars så har hon lekt med hundarna, ritat, mannekängat med sina maskeradkläder, vi har lekt affär 500ggr o hon har hjälpt mig med middagen o rengjort hamsterburen o alla tillbehör. 
 
När klockan var fem kom jag på att jag lovat henne cykla i två dagar, o vi slet då på oss lite kläder o stack ut. Hon cyklade o jag sprang/gick bredvid. Vi var nere i brunnsparken en runda o sen runt stan. En timme var vi iväg o det var riktigt skönt! 
 
 
Ikväll har hon bäddat ner sig i kojan hon byggt i köket. Där ska hon sova inatt. 😂
 
 
Ines är iväg för andra kvällen i rad o tittar på när Sverige möter Tyskland i Fuzbal. (inomhusfotboll, tror jag). Igår var hon iväg med Walle, henrik o farfar o tittade. Ikväll åkte de iväg hela fotbollslaget istället för träning. :)
😍
Det blir två sena kvällar, men såå roligt de har! 
 
Nu ska jag skicka iväg lite ansökningar. Har sett iaf ett jag vill ha. 😁