Söndagsmorgnarna går för snabbt!

När man vaknar en ledig söndagmorgon kl. 07.00 av larmet (?) så är ju första reaktionen ilska. Hade tydligen det inställt sen förra söndagen.. 
 
Men sen inser man att nu har vi plötsligt en soffa o nyhetsmorgon i absolut tyyyystnad...
Jag vet jag vet, jag har ju detta varannan vecka, men känslan av att vara vaken när barnen sover.. den är oslagbar. Man känner sig lite kriminell o busig, o man kommer på sig själv med att trippa fram på tå o fnissar högt. Jag smög ut till köket o satte på kaffe. Åt en näve sega ostbågar från gårdagsskålen, o drog på mig min fula, gråa dress. Eller den är inte ful, men JAG är ful i den. Ser ut som en stor bebis med kulmage. En stor gråsäl. 
 
Satte mig med datorn o tittade på mitt hus på Hemnet. Jag har kommit på att mitt drömhus är ett radhus på Påtorp här i Ronneby. Iaf som ensamstående med två barn. Jag har alltid tyckt om Påtorp o nu ligger det ett ute för alldeles för mycket pengar. Det är sååå fint o jag bara älskar det! 
 
 
Pratar man med vanligt folk så är det ju inte för mycket pengar, men jag är inte i den klassen.. Men vad vet jag? Jag ska ta tag i mina bankärenden nu o se om nån vill hjälpa mig. Nordea har ju tydligen gått bananas, så ett byte blir det ju ändå. 
 
Efter 20 minuter med datorn vaknade Ines. Hon har aldrig kunnat somna om för hon är så rädd att missa nåt. Så hon tog min mobil o har nu tittat på sin serie Stranger Things. Det är en serie som vi har diskuterat länge nu. Ines hävdar att ALLA tittar på den, men den är lite läskig. Vi sa nej i ett halvår o hänvisade till den rekommenderade åldern 13 år. 
Men nu har henrik tittat o vi har godkänt den, så nu är hon fast. 
 
Samma sekund Nyhetsmorgon började 08.00 vaknade Elsie inne på sitt rum. Hon hade gömt sig i sin säng (som vanligt) o man ska ju då leta. Hon drar inte ens upp täcket, utan ligger på magen o gömmer ansiktet i händerna. 
O hennes fnitter när man nosar som en hund på hennes nakna rygg.. 😍
 
Nyhetsmorgon var ett minne blott om jag skulle få fortsätta en stund i tystnad. Satte på Drakryttarna på Netflix, o tjänade en halvtimme till. 💪
Igår möblerade jag om på hennes rum.. IGEN! Anledningen är för att vi nu inte har en stor bur att ta hänsyn till o sen har hon inte haft nån plats att leka golvlekar på. Men nu sitter hon på sitt rum o bygger med klossarna hon köpte för födelsedagspengen från mormor o Kenta. 😍
 
Nu är båda ungarna rastlösa o jag är svulten. Ska grädda pannkakor idag. Får passa på när man inte har fotbollscup eller annat som väntar på oss! 💜
 
Jag avslutade meningen 👆 med ett hjärta, men ines har tjurat sen en kvart tillbaka o höll på att svälta ihjäl, så hon sitter o äter nu. Hon "hatar" plötsligt pannkakor.. 
 
Trevlig söndag på er!!