Vi byter dansskorna mot raggsockan.

- Men är du säker på att det blir bra denna gång? Frågade Martina när jag berättade att jag skulle klippa hunden ikväll. 
- Jadå. Asså det är verkligen inte så svårt... 
 
Före

 Efter
🙈🙊

Vad är det jag inte förstår?? Hur kan det vara så svårt?? Mitt problem (förutom att jag inte har någon självinsikt på min egna förmåga) är att när jag har en "kam" på maskinen som bestämmer längden, så händer INGENTING. Men så fort jag tar av alla kammar o alltså inte har någon längd alls, så går det finfint. Men det innebär ju att hunden heller inte har någon päls kvar. Alls. 
 
Grejen är att jag tycker ju om när han har så kort päls, han känns mycket renare o är varm o go. Men NI! Ni bara skäller o skäller på mig o lägger huvudet på sned när ni ser hunden. Men hade hunden bara tyckt om min maskin o legat stilla, så hade jag ju kunnat ta benen o magen o ansiktet, o lagt lite mer tid på att finslipa allt, men nu råkar det ju vara så att han avskyr när man tar på hans ben o tassar o rycker ifrån hela tiden. Jag brukar ju sitta o pilla o massera tassarna när vi ligger i soffan, bara för att han ska vänja sig. 

Detta gör ju att han är halvfärdig o ser ut som att han varit i närkamp med ett vildsvin. O förlorat. Tufsig o dan. 🙈
 
Nu funderar jag på att ge upp detta. Kanske ska ta en sån där hundfrisör nästa gång. Jag får ju lägga 3-4 timmar på honom, o då får jag inte med ben o huvud. Lämnar man in så kommer de ut nya o fräscha efter bara ett par timmar. O man behöver inte jaga hundhår en vecka efter. 
 
Nemo däremot, han älskar ju när man fixar o donar med honom. Här sitter han o väntar på sin tur, medan Emil väntar på bödeln. 

Imån är det mammavecka igen! Men jag smygstartade lite idag när jag fick ha Elsie hela dagen. Ines o Henrik var iväg på fotboll, så han lämnade henne här vid 8-tiden imorse. 
Vi lekte på hennes rum o åt frukost. Strax innan lunch tog hon på sig cykelhjälmen o jag tog på mig springskorna, o sen stack vi ut. 

Efter 20 minuter kom vi till torget o hon blev trött i benen. Vi gick in en runda på Lindra (second-handbutik).  Hon köpte sig en bricka att ha i sitt kök, jag köpte en snygg väska till ines o två spel. Allt för 75:-! ✌
 
Vi tog sen en fika på For4you där vi mötte Martina i ett annat sällskap. Jag tycker ju så mycket om det stället. Det är lugnt o tyst o fräscht, de har väldigt bra service o är alltid så goa med barnen. Verkligen kanon!
 
 
När kompisar från förskolan går ute på torget.. 

En stund efter att vi kommit hem sen så kom Martina upp på en kaffe till. Hon hade tydligen aldrig varit här, 🙃 o vi satt en stund i köket o pratade skit. 
 
Efter att jag lämnat Elsie hos henrik, så åkte jag o handlade o sen började min tvättid här hemma. Hur tänker man när man bokar in tvättid en lördag kväll?? Jag har VERKLIGEN bytt ut dansskorna mot yllestrymporna. Sitter i soffan nyduschad, i linne o mysbyxor, raggsockor o ingen BH. O är ganska nöjd. 😂
 
Nu har jag slagits med hundar o jag känner nu att jag är klar med denna dag. 
 
Hoppas ni har en fin kväll!! Kramar från mig