Veckan gick för snabbt..

Usch, mammaveckan är redan slut.. den har gått alldeles för snabbt denna gång. 
 
Har försökt komma på vad vi hittat på i veckan, men jag kommer inte på vad vi gjort. Kvällarna efter jobb o skola fylls ju upp av matlagning, hundpromenader o sen är det läggning. Vi brukar hinna med lite pärlplattor eller ritande, eller spel på mobilen. 
 
Ines har kollat mycket på Jenter som hon älskar. Vi har ju ingen TV än så länge, men de har suttit med mobil o dator o tittat. I fredags när Anna hade dem, hade de varsin dator o tittade på film.  O Anna satt med sin mobil. 😅
 
Ingen av ungarna är speciellt fast vid mobilen, så de får sitta så länge de vill när de väl sitter där. Ines kan ju vara utan sin mobil i dagar. Bryr sig inte. 
 
Igår var jag, tillsammans med tre andra mammor, med fotbollstjejerna på Rebel Park i Bromölla! Det var två av mammorna som hade ordnat med detta, o tjejerna hade superroligt! 
 
 
 De började med 30 minuter styrketräning med en PT. 
 
 
Sen fick de hoppa i en timme, o jag hade velat visa er filmer på Ines, men jag fattar ju inte hur jag lägger upp det här.. 🙈 Men hon är ju så häftig när hon studsar runt o flyger upp o ner som om inget hänt. Jag kan ju ladda en vecka inför en hjulning.. 
 
Sista halvtimmen hade de fika, o de fick american pancakes. 
💜
 
När vi kom hem hämtade jag upp Elsie hos Henrik, ines bytte om, o sen körde jag henne till kalas hos Vilda. 
Elsie o jag gräddade pannkakor till kvällsmat, o sen kollade vi på film o pusslade. 
 
Eller JAG pusslade. 
 
När ines kom hem efter ett lyckat o mysigt kalas, så kröp vi upp i sängen o kollade på film. Supermysigt o kolla i sängen genom datorn!! 😍 Vi kollar ALLTID i soffan annars. Tittar aldrig film eller program på mobil o dator annars. 
 
Idag gick vi upp tidigt o åt frukost. Ines retade elsie o enda lösningen var att bygga  den berömda "muren". 
 
😆😂
 
Henrik kom sen o hämtade dem o de åkte o köpte deras efterlängtade höns. 
 
 
Henrik har byggt en hönsgård intill lekstugan, o sen då en utegård. Tjejerna har döpt två var, o sen fick henrik döpa den sista. Ines är vansinnig på Elsie för hon döper ju om dem hela tiden. 😂
Inte så noga. 
 
Barnen fixade med hönsen till efter lunch då jag hämtade dem o åkte till kusin Milla som fyllt 12. Efter fika o barnspring, körde vi hemåt o jag lämnade dem återigen till henrik då jag skulle på möte inför Halloweenfesten på skolan. Sen hem o packa det sista av deras grejer o sen bort till henrik med allt. Fick middag. Igen. ;)
 
När jag gick runt o plockade med allt här hemma, hittade jag Nemo i Elsies säng. 
Är det bara jag, eller ÄR han deppig?? Tycker inte han heller om pappaveckan?? 
 
Vi får bita ihop Nemo. Pappaveckan kanske går lika fort som mammaveckan?? 
 
Nu ska jag lägga mig o lyssna på regnet. 
 
God natt. 💗