❤ STARKSKÖRA EMMA ❤

När jag fick jobbet som heltidsmentor på Knut Hahn, sa alla till mig;

- Åh, då ska du jobba med Emma! 
- vem?? 
- Emma. Emma Berg. 
- ? 

Jag visste inte vem hon var, men det verkade som hela stan kände denna människan. 

Innan jag började min tjänst  hade personalen fotografering ute på gräset, o jag var där. Rätt vad det är hör jag bakom ryggen;

- Hej Nina! 

Jag vände mig om o där stod tjejen med den blommiga långklänningen i starka färger, som stack ut i folksamlingen. 

- Hej! Svarade jag. Är det du som är Emma? 

Hon fnissade o sa; 
- Ja, jag känner igen dig men du känner nog inte mig.. 

På en halv sekund förstod jag varför alla kände henne. En mer social person har jag nog aldrig träffat. ❤

I vår mentorsgrupp har vi olika personligheter men vi har blivit så jäkla tighta! Vilket man blir när man jobbar så tätt ihop såklart. 
Det har varit mycket känslor i rummet genom åren - glada, arga, ledsna, hysteriska..  

De har stöttat mig genom separationen med Henrik o mina krig med chefen. Vi har gått igenom sjukdomar o sorg, studentfirande o födelsedagar. 

I Emmas fall har det handlat mycket om hennes hjärnspöken. Hennes prestationer på sig själv o hennes dåliga självförtroende krockar med hennes otroliga engagemang till  livet.

Hon kan gå från 0-100 o sen ner till 15 igen, på väldigt kort tid. Oftast är hon uppe i maxfart från morgon till kväll, o studsar hon in o sjunger "Fångad av en stormvind" i en fladdrande färgglad klänning. 

Förra sommarn frågade hon om vi skulle gå en skrivarkurs, eftersom jag oxå älskar att skriva. "Ja!" Sa jag direkt o sen blev det inte mer. 
För mig. 
Men hon gick ju verkligen  denna kurs o har nu lagt oändliga timmar på skrivande o har nu till slut skrivit klart sin allra första bok STARKSKÖR. 

O inte nog med det, så har hon oxå filat på en egen föreställning med samma namn. O ikväll var det så dax för premiär samt release på boken.  🙌💪✌

Jag hade ingen föreställning innan hur den skulle bli o jag var supernervös, men det var en helt fantastisk show! Vilken stjärna hon är!!! 
Jag vill inte berätta så mycket om den för jag vill att folk ska se den. Men det handlade om hennes liv o hennes fighter mot skönhetsideal o prestationer. 

Den lämnade ingen oberörd o jag såg hennes man o föräldrar, sitta o torka tårar hela kvällen. Så himla fint. ❤

Ni måste se den. Den är magisk. ❤❤❤