Jag o Spotify en hel helg

Mammaveckan har startat o barnen sover sött (snarkar) i sina sängar. Eller nä, vem lurar jag nu. Ines sover såklart i min säng. Hon nuddade inte ens sin säng förra mammaveckan. Idag när jag kommenterade det, så sa hon att sängen var äcklig för det sprang en kackerlacka i den en gång.. 🤓 
 
Det har varit en vecka utan måsten, så nu är väl mamma Lena nöjd. 😉 hon som tycker jag bara ränner hela tiden. 
Jag har bara träffat barnen nån enstaka gång, vilket har känts tomt. Men samtidigt vet jag att jag kan träffa dem närsom. Elsie har följt med Iris hem två ggr, o lekt, o nån dag följde hon med Vera hem. Vera är oxå från avdelningen. Hon börjar bli stor nu, min pärla!!! 
 
Henrik berättade att det har varit fotboll för hela slanten, för Ines o Emelie. Har de inte tränat så  har de tittat på fotboll. Till Henriks lycka, såklart. 
Men nu är det uppehåll i tre veckor, så nu ska ines o jag springa istället. Ines tror alltid att hon har bättre kondis än mig, vilket hon inte har. Eller det har hon kanske, men hon springer så fel. Hon springer för fort, o sen orkar hon inte tempot. O hon tycker jag springer för sakta, men jag behöver ju inte stanna.. 💪
 
På jobbet har jag haft ett helsike med att hinna ikapp det jag missat när jag vabbade förra veckan. Men bara kul stress, inget jobbigt. 
 
Jga har fortsatt mitt jobbletande, o det känns som jag skickat in mängder, men när jag kollar mejlen där bekräftelserna kommer, så är det bara typ 6-7 st. Men jag sitter ganska länge med varje ansökan, vill att de ska bli bra. 
 
Men IDAG så ramlade den in framför mig. DEN TJÄNSTEN!!!
 
När jag pluggade för några år sen, så hade jag en tanke med vad jag ville jobba med, men har inte riktigt sett hur den tjänsten skulle kunna se ut. Jag vill arbeta med att pusha medarbetare o chefer när arbetet stannar av pga konflikter eller annan problematik. Lite som en handledare i arbetsgruppen, fast även deras roll i  organisationen. Det finns ju hur mycket som helst att grotta ner sig i, i en arbetsgrupp! 
 
Det är ett konsultföretag som hjälper företag o organisationer. Ni kan gå in o läsa på www.arbetshalsa.se 😃
Den ansökan satt jag länge med idag, o jag har alla kvalifikationer de söker. Har läst varenda kurs de nämnde. Hoppas hoppas!!! 
 
Har inte varit alls social denna helgen. I fredags kväll hängde jag hos mamma o Kenta. Hela lördagen o söndagen har jag låst in mig här hemma o gått runt i en pyjamasliknande historia. Har inte haft nån TV för den lämnade jag in på lagning i torsdags. Trodde jag skulle sakna den, men jag har istället lyssnat ihjäl mig på ett album på spotify som heter Made In Sweden, som är sååå bra. 💗
 
Har varit ute några långrundor med hundarna o det har varit så perfekt väder för det. Riktigt härligt höstväder! 
Elsie o Henrik var här på förmiddagen o hämtade mössa o vantar. De skulle ta tåget till Karlskrona o leka på lekparken. Våra barn får ju aldrig åka tåg o buss, så det är alltid ett äventyr för dem! 
 
Idag åt jag middag hos henrik innan överlämningen. Som vanligt är ungarna skitjobbiga där. Jag fattar verkligen inte detta. Hos mig, när vi är hemma själva, så är det hur lugnt som helst. Men när vi är tillsammans o hemma hos henrik, så är de skrikiga o gapiga o tjuriga. Det är bara dom dom dom, o ingen lyssnar på nån annan. Jag får fan panik, så idag lyckades jag klämma ur mig; "Nä vet ni. Jag skiter faktiskt i detta nu. Jag tror inte jag vill att mammaveckan ska börja idag. Ni behöver inte komma hem.. "
 
Ines blev helt knäpptyst, o förblev så en bra stund. Det var ju verkligen inte mitt smartaste drag, men jag får prata med henne imån. 
 
När vi kom hem spelade vi GalenPanna, trots att klockan var mycket. Vi fick ju fejka lite så elsie oxå tyckte det var kul. Hon hade dock lite problem att få till det med kortet.. 
😄 Håret var iväg sa hon.. 
 
Ines fick Drottningholms slott. 
- Ett speciellt hus som bara finns i storstäder.. en viss familj bor o det huset. 
- Kyrka!
- Nej.. 
- Bianca o Pernilla Wahlgren!!!! 
 
😴
 
Det är bara Bianca i hennes värld. 
 
Jag fick denna. 
 
- Det är en staty som finns i grekland, tror jag. 
- ... eh.. 
- Det är en tjej som man ber till. Tror jag. 
- Heliga Maria?? (Där hittade jag på).
- Eh nej! Eller man kanske inte ber?? Man kanske bara tittar på henne? 
- Frihetsgudinnan?
- Ja!!!!! 
 
Vi ÄR så bra!!! 😝✌
 
- Men hon står inte i Grekland, hon står i vattnet utanför New York. 
- Varför står hon där?? Jaja, hon var iallafall en present från nån. Nån gav USA den i present nån gång i tiden.. 
- Jaha, så DET visste du? 
- Ja?
 - Men varför skulle hon då stå i Grekland?
- För USA kanske inte ville ha henne?? 
 
😂🤣
 
NU är det läggdax. Det ligger ett barn, två gosedjur o två hundar i min säng. Får se vem som åker i golvet först.