"Du fejkhostar ju bara.. "

Det är lite väl mycket i huvudet just nu. På fredag har vi föräldramöte för våra ettor på flyget.  Jag håller i det o det ska bli jätteroligt att få träffa alla bakom våra Goa killar o tjejer!  Jag har även två utv.samtal. 

Efter det kör jag till G-klaven där vi ska ha den årliga Halloweenfesten för ca 120 barn. Allt ska riggas upp i skog o matsal, smink o kläder ska på o ALLT MÅSTE SITTA!! 

Vi är där från 15 till midnatt gissar jag på. Det blir en låååång dag. 🙈😴

Sen är det höstlov o jag jobbar hela veckan.  Som vanligt kommer återvändarfolket hem samtidigt, så vi väntar oss hela chicasgänget samt Eje, Ingela o barnen. 

Min farbror avled för en tid sedan, så pappa kommer ner på onsdag o stannar några dagar. På torsdag följer jag med pappa på begravningen. ❤

De nästkommande två veckorna har jag tryckt in en himlans massa utv.samtal, rättare sagt för mina ettor o tvåor (42 elever). Detta är ju något jag tycker är himla roligt, men det betyder som vanligt sena kvällar o en trött Nina.  
Veckan därefter är min allra sista som heltidsmentor. Sen slutar jag o är än så länge arbetslös.  

Meeen jag är fortfarande hoppfull o tror jag kommer få jobb ganska snart. 🤞
Det är ju trots allt fyra veckor till dess. 😂

Nu är det mammavecka o jag har vabbat igen. 😴
Igår morse väckte jag dem o båda två klagade på halsont o Elsie hostade. Jag anmälde ines o vi höll oss hemma. Elsie var hyfsat ok fram till efter lunch då hon hostade heeeela tiden. Hon var slö o gick med sin snutte fastklämd under hakan.  

Vi var iväg o hämtade vår TV som hade kommit tillbaks efter reparation. Enligt servicepapperet hade de "uppgraderat mjukvaran". 
Vi var o fikade hos Anna o Mika som oxå var hemma sjuk. 

På kvällen åkte Elsie o jag till G-klaven o rekade inför fredag. Det var mörkt på skolgården när vi kom ut från skogen. Hon tyckte det var häftigt/läskigt att gunga i mörkret  medan alla kompisarna låg hemma o sov.. ❤

Inatt har de båda varit fria från hosta o jag klev upp imorse o in i duschen, redo för jobb. Men strax efter började Elsie hosta o slutade inte förrän strax innan lunch. Hon var helt slut o frustrerad. 
Torrhosta är ju så drygt, o särskilt när syrran retar henne med att det inte är nån "riktig" hosta. 
Film innan frukost..  nakna vid frukostbordet. ❤
Vid frukosten satt de o funderade på vilka 10 personer man skulle vilja ha på sin egna begravning. Det är typisk ines-grej o ingen kommer undan. 


Ääälskar hennes blick när hon drömmer sig bort.. ❤

Jag satt med jobb hela förmiddagen förutom när Elsie kröp upp i knät o ville kela. ❤
 ines hade mycket väl kunnat gå till skolan, men drog på sig ett halvdött ansikte. Hon lovade mig att göra nästkommande läxa redan idag, för att inte komma efter. 

Vi åkte iväg en runda o handlade inför fredag. När vi kom hem sen "tvingade jag ut dem" att följa med ut med hundarna. Lite för att testa deras energi. Elsie sprang runt utan att hosta, o då bestämde jag att vabben är slut för denna vecka. Vi lekte en stund i parken men sen såg jag att hundarna satt o huttrade o då gick vi hem. 

De tjafsade o skrattade om vartannat nu ikväll. Det märks att de nu är uttröttade när de gått på varann i två dagar. 

Ines känner sig bra, o Elsie har hostat mycket ikväll i sömnen, men nu är hon tyst igen. 
Skulle hon vara dålig imån tar Henrik det, men jag tror inte det ska bli några problem. 

Nu läggdags för längesen. Gonatt!!!!