Arg, men med ett stort hjärta.

Just nu är det riktigt roligt på jobbet! Älskar när man måste vara överallt o ingenstans. När man pendlar mellan olika känslor o man får vända ut o in på sig själv för att få klarhet. Så roligt!!!!
 
 
Idag har jag suttit o planerat in tider för uvecklingssamtal för mina ettor o tvåor, mejlat med föräldrar, pratat i telefon med två mammor om olika bekymmer, "lurat" mina tvåor i ett personlighetstest de fick göra, skällt på mina ettor för dåligt uppförande, men det fick jag tillbaka, så imån ska jag prata med läraren istället. ventilerat om elevers olika problematik o försökt komma till lösningar, skällt på en annan elev, men det samtalet slutade med att jag sa jag följer med hans familj nästa gång han ska träffa migrationsverket. 
 
Det låter som om jag skäller mycket, o det gör jag. Jag tycker inte om dåligt uppförande. Nu råkar jag ha världens bästa elever 😉 men de är 16 o tror sig äga världen ibland. De är alla väldigt respektfulla, så de lyssnar ju. Inbillar jag mig iaf. 😜  Som en kille från Cura sa en gång; "Nina, du är mycket arg ibland, men du har ett mycket stort hjärta.."  Jag tror det ska stå på min gravsten. 
 
Efter jobbet åkte jag o Elsie direkt till internatet där våra elever bor. De skulle ha bomöte, o Carina hade bjudit in polisen att prata om dåliga val som alkohol o droger, och räddningskåren som hade en mindre grundutbildning i brand o risker. 
 
Så fort vi kom innanför dörren stal Carina mitt barn o drog iväg. Medan jag pratade med ungdomarna så dukade Carina o Elsie upp till ett cafe på ett litet bord. 
 
 
 
Elsie fick en liten väska av henne fyld med en påse bilar, sugrörsgodis o två små koppar m. fat. 😍
Hon är heeeelt otrolig denna människa. Har alltid små presenter o överraskningar på lur, o är så jäkla engagerad i allt hon tar för sig. 
Ikväll var hon helt uppe i förberedelserna inför mötet med 60 ungdomar, men ändå så började hon leka cafe o beställde kaffe o kaka av elsie. Heelt fantastiskt. 💗
 
Vi satt sen o lyssnade till polisen o en bit in på räddningstjänsten, sen blev hon uttråkad o vi åkte hem. Ines var hos henrik o de hade lite egentid ikväll. Hon har varit ledsen idag med kompisarna i skolan, men hon ville INTE ta det med mig, utan jag tror hon tog det med henrik. Hon är inne i en riktig Pappaperiod nu. Allt jag gör är jobbigt, jag kramas för mycket, tjatar för mycket, sover för nära henne, är alldeles för nyfiken.. 
 
Igår tröttnade jag på hennes attityd. 
- det vore kul om du nån gång kunde säga att det är bra hos mig oxå?
- Det gör jag. När jag är hos pappa. Då säger jag att du köper äppeljuice o att du har hundar.. o det är ju bra! 
 
Nu ska jag krypa ner hos henne. Imorse tog jag denna bilden när jag skulle väcka henne. 😍
Hon hade Emil som huvudkudde. 💜