ÄNTLIGEN LÖRDAG!!

Asså jeeez vad jag längtat efter denna lördag! 
Denna veckan har varit hysterisk med jobb o Halloweenfix.  

Igår hade vi först föräldramöte för våra ettor ute på flyget, o sen var det Halloweenfest på ungarnas skola! 
Förberedelsen med föräldramötet halkade efter när jag fick vabba, o det har varit mycket med planering o att få ihop allt inför festen. Det är ju förstå gången för oss detta året, o vi hade mycket att leva upp till! Ungarna är ju helgalna inför denna kväll o det andra gänget som haft festen har varit  grymma!

Meeen det är ju bara roliga grejer o jag vara ÄLSKAR allt!!! Jag tycker ju det är så grymt roligt att träffa föräldrar på utvecklingssamtal o dessa större möten. 

Föräldramötet o utvecklingsamtalen gick jättebra o alla är ju så jäkla trevliga o roliga att prata med. Det är ju jag i mitt esse, när jag får sitta o prata med människor jag aldrig träffat innan! 😀

Efter jobbet körde Elsie o jag till Anna o fixade oss inför Halloweenfest! Det var ju dax för årets fest på skolan - le grand finale! på all förberedelser. 
De som haft festen o spökrundan tidigare år har ju varit suveräna o barnen är ju riktiga kritiker, så det har varit en tuff utmaning. 

Elsie skylle ha Halloweenmys med sin bästis Iris hos henrik. Vi sminkade oss tillsammans vid Annas köksbord. ❤Jag stack sen iväg o hade en superrolig kväll!!!

För några veckor sen när vi skulle dra ihop ett nytt halloweengäng så var vi besvikna på alla föräldrar som inte ställde upp. Eller inte på de som är engagerade i annat med barnen, men de andra som aldrig lyfter ett finger. 

Men nu med tiden har vi lurat med gamla hjältar. Ungdomar som tidigare gått på G-klaven o nu vill vara med o skrämma småttingarna. 😱
Vi är nu ett supergäng o alla är så hängivna o roliga att hänga med! ✌💃💃

Festen blev kanon o vi hade så roligt!! 
Första omgången var ju lågstadiet o de vart jätterädda när vi mötte dom innan spökrundan. Vi gick sätta oss på huk o prata med dom så de såg att jag var "Elsie o ines mamma". De har ju stenkoll på alla mammor o pappor. 😂

De fick studera de köttiga såren i ansiktet o när jag berättade att det var toalettpapper o fejkblod o lera så skrattade de lite osäkert. ❤

Lågstadiet hade fest i 90 minuter o de stöddiga mellanstadiet hade två timmar. 

Vi drog till som attan på den sena omgången o man hörde skriken i skogen! 😂👏👻💃✌ 
I slutet kom de till Kyrkogårdsvaktmästaren som ballade ur lite lätt.. 

I slutet av fedten kom min Stora donna som fixat sig själv till Djävul. Nu stod hörnen på sned o hon var helt slut o hade ont i huvudet. 


Elsie har stirrat på bilden länge men tror INTE på mig när jag säger det är ines! 

Efter att vi städat o plockat iordning körde jag hem till lägenheten o duschade. Åkte sen hem till Henrik o lade mig i ines säng. Han körde till Tyskland tidigt imorse. 

Klockan var nog nästan 01 när jag landade i sängen. Trött men nöjd med dagen. 

Vi ska ha en träff till då vi utvärderar kvällen till nästa år. ✌👻🤗

Nu ska vi ha slappelördag. ❤