En helg med salig blandning

Söndag kväll. Start på MammaVeckan. 💗
 
Äääälskar denna söndag! Älskar när tjejerna kommer hem. Tramsar med hundarna, Elsie småleker med sina leksaker, som om hon saknat dem. Mitt tjafs med ines som packar upp sin väska "sen". Hon skvallrar om att pappa ALDRIG tvättar hennes kläder, men å andra sidan köper han Yoggin hon tycker om, medan jag köper den Vaniljyoggin som är på kampanj. 
 
Inte lätt för dessa stackars barn. 
 
Men ikväll har det varit ett annat kvitter här hemma. Vi håller på med förberedelserna för en ny familjemedlem. Imorgon hämtar vi hem en kise. 💜 Kisen Lucas. 😍
 
Barnen har aldrig pratat om katter, utan det är jag som vill ha. De katter jag haft har ju blivit överkörda - en av bilen o en av tåget, så jag har inte haft jättetur med dessa djur. 
 
lördags var Elsie o jag o tittade på en kull, o det var den grå som vann vårt hjärta. 💚 Emil kommer tycka det blir helfestligt med en krabat man kan leka med o samtidigt beskydda. Men Nemo kommer avsky honom från första stund. Av hela sitt hjärta. Vi är ju bara hans, o han har inga som helst planer på att dela våra knän med någon annan. 
 
Det har varit en bra helg! I fredags var mamma o systrarna här på Tacos, vin o spelkväll. O sen låg vi i en hög i soffan o kollade på Galenskaparna. 😅
Lade oss inte förrän kl var 02 tror jag. Mamma låg i ines rum, jag knölade ner mig i Elsies, o Anna o Malin tog min dubbelsäng. 
 
Jag vaknade vid 10 av att Anna höll på att dona i köket. En timme senare störtade Malin ut o hade panik för att klockan var mycket. 
Vi såsade runt här hemma o de gick igenom osorterade gamla foton. 
 
Henrik o ines ville ha egentid under dagen, så jag hämtade Elsie som hade varit på kalas hos en kompis. Efter att jag kört hem syskon o mamma körde Elsie o jag till Lina o Christian o tittade på kattungarna. Vi hängde där ett par timmar o på kvällen sen så var jag hos Henrik o barnen. Vi åt middag o kollade film. Jag o Elsie somnade i soffan. Lite senare kom Martin o Louise o vi spelade två rundor Settlers! 🙌 Superlängesen vi spelade nu, o det var roligt som vanligt! Vid 02 körde jag hem o lade mig. 
 
Idag har jag legat framför Nyhetsmorgon o njutit i soffan. Ines fotboll - Saxemara IF hade sen avslutning på RON, 
 
Såklart hon skulle vara med på scen.. 
 
😍
 
Ikväll har vi varit o handlat inför Mammaveckan, o sen har vi ritat o myst i soffan. 
 
 
Ordningen återställd på Karlskronagatan! 💜
 
Nu kör vi sista veckan på Knut Hahnskolan o Flygteknik. 🙉💚