Allt löser sig..

Man är trött under dessa veckor med utvecklingssamtal. Som förälder ser man bara den lilla stunden man sitter där i klassrummet med sin dotter eller son, men i själva verket är det ju ett jäkla projekt när man sitter på andra sidan bordet! 
 
Jag har ca 70 elever, o tack o lov har inte alla tackat ja till samtal. Det hade varit näst intill omöjligt med tanke på att jag endast har tre veckor på mig. Jag har tryckt in mina samtal på dessa två veckor, o sen har jag nästa vecka, som är min sista, till rester. 
 
Det blir väldigt långa dagar, men jag tycker ju det är himla roligt att träffa föräldrar, så det gör ingenting. Problemet är bara att jag har svårt att komma till ro när jag kommer hem. 
 
Denna veckan har jag förutom utvecklingssamtal, börjat rensa ut på mitt bord, samt börjat med överlämning till de andra mentorerna. Känner mig ganska stressad, men jag hinner nog utan problem. Man vill ju göra ett snyggt avslut. ;) 
 
Nästa fredag slutar jag. För en vecka sen hade jag lite ångest över att kanske bli arbetslös, Jag har aldrig trott jag skulle bli arbetslös, men min plan var att gå in o ta timmar inom vården medan jag letar efter en tillsvidare anställning. Men då hade jag varit utan lön i december eftersom lönen i en timanställning ofta kommer månaden efter.
 
KUL JUL! 🙉
 
MEN det verkar som att det löser sig ändå.. Inget är skrivet än, men så snart jag har skrivit kan jag berätta för er. 😜 
Men OJ vad glad jag är, o jag ser verkligen fram emot ett nytt litet äventyr!! 
 
Idag har jag fått en present av Dawood som bodde hos oss innan. Han läser mot industriprogrammet o är en jäkel på svetsning. 
Henrik fick i våras en gubbe av honom som han svetsat i plåt. Den står o välkomnar på trappen där hemma. 
 
Idag fick även jag en present av hans verk. 
😍
 
En superfin karusell i miniformat, som jag tänkte ha små blomkrukor i, men han sa själv att han tyckte jag skulle ha skålar med godis i, till tjejerna. En godiskarusell! 
Bilden gör den inte riktigt rättvis, men den är ungefär 50cm hög. Sååå häftig o riktigt snyggt gjord! 
 
Ikväll har jag fått besök av Maria som kom med äppelpaj o vaniljsås. Mysigt att sitta o prata i köket. 💓
 
Nu är det läggdax. Imån kommer systrarna o mamma hit på tacos o vin. De ska sova över o sen får vi se hur länge de stannar på lördagen.. 😍😜