Skiftbyte..

Det är nu två veckor sen jag fullständigt bröt ihop här hemma vid första lämningen. Idag var det så dax igen. Nu är det pappavecka. 

Henrik kan ju njuta av den barnfria veckan på ett helt annat sätt. Jag känner ju lugnet när barnen är hemma o han är ju tvärtom. 

Imorse vaknade jag av att Elsie kom tassande med världens största nalle som hon fick av kusinen igår. Man såg bara nallen o Elsies små ben under. ❤

Hon muttrade på stackars ines som låg bredvid mig o sov. Hon sov tydligen på "hennes kudde". O sen låg Emil oxå "fel" i sängen så han fick oxå sig en utskällning. 

Vi stapplade upp o gosade ner oss i soffan o jag gjorde kaffe. Nyhetsmorgon skulle precis börja, men micron stod på 07:00. Sommartid.

 

Är det söndag morgon så är det. 😍

Elsie o jag var ute med hundarna, annars var vi hemma hela förmiddagen. Vi städade hamsterburen  (INTE barnens idé..) o jag skulle putsa fönster.  Men det blåste som fanken, så jag tog bara altandörren o sen satte jag upp fönsterskyddet. 
Altandörren är tvådelad med persienner på översta delen.  Den nedersta är preciiiis i lagom höjd för mina ben. Så när jag står o byter om där så ser folket utanför min navel o nedåt. 
Så i fredags köpte jag en neutral o det blev jättebra. 🙌

Tjejerna satte sig vid köksbordet o ritade i nästan två timmar. Helt tysta o fullt koncentrerade. 
😍😍😍

Jag försökte få igång dem med nåt annat, men de tyckte nog det var skönt att sitta där. 🤗

Vi packade iordning deras väskor inför pappaveckan. Jag kom på att Elsie o jag skulle bada i simhallen medan ines o Henrik tränade fotboll. Det blev ju genast "jätteorättvist" o "Elsie får ju allt hon pekar på". 

Så efter lunchen lämnade vi fotbollsfolket vid sporthallen o sen körde vi runt till olika affärer i jakten på armpuffar, utan bättre resultat. Hon fick nöja sig med bälterna nere vid badet istället. 

Jag tycker ju inte om Ronneby simhall. Den är alldeles för kall o tråkig. Men man får ju ställa upp ibland.. Jag stod o frös i en timme medan hon hoppade om o om igen från kanten i hisnande skratt! Jag tog emot o sen simmade (?) hon tillbaka, o sen om igen..   Vi badade o bastade o duschade o bastade..😍

Efter badet fick vi middag hos Henrik,
O därefter körde han hem mig. Så fort jag kom innanför tröskeln så började det sticka i näsan, som det gör innan man faller i gråt. Jag slet åt mig hundarnas koppel o sprang ut. 

Jag har sen gått runt o luktat på alla deras kläder. Dum i huvudet. 

Det var tur att Solsidan började sen. Hade ihjäl två timmar! 

Nu ska jag sova. Är svintrött nu. 

Godnatt!!
Visa fler inlägg