Sista augusti = sista sommardagen??

Ibland tvingar ines mig att säga ett datum när vinter blir till vår, vår blir till sommar osv. 
Då brukar jag säga att hösten börjar 1 september. Om jag sen fortsätter o förklarar att det beror ju på vädret o temperaturen, så har hon redan stängt av. Hon har ju fått ett datum? 
 
Det betyder ju faktiskt att sommaren är slut.
O vet ni? Jag är sååå redo för hösten. Jag älskar ju alla årstider, o det bästa med hösten är att det blir mörkare o man kan tända ljusen igen. 😍 Man får börja klä på sig, o man kan börja känna sig fräsch igen. 
 
Idag vaknade vi tidigt allihop. Elsie o jag har delat hundgodisar. Vi delar ju Frolicbitar o har som godis. Mitt barn får använda kniv. 😱
 
 
O nu håller hon på att städa o fixa i sitt rum. Hon har dörren stängd, o smiter ibland ut o hämtar grejer i köket. Hon stack ut huvudet nån gång o sa "mamma, du får inte bli arg på mig när du går in på mitt rum.." 
 
Den vill man inte höra.. 😳
 
O två ggr har hon kommit ut med saker som hon "blivit för stor för.." "den här köpte jag när jag var TVÅ!" "jag är liksom FYRA nu, mamma.."
 
Här redogör hon för varför det är bättre Emil får räven.. 
 
 
O här åker mattan.. 
 
Jag suckar i tystnad för det är ju såhär ines har gjort i flera år. Hon får sina ryck o då åker allt, o förklaringarna är oändliga. Nu har hon lugnat sig, men det kan ju ha o göra med att hon inte har så många prylar kvar att slänga ut. 😅
 
Idag ska Anna, jag o Elsie ut till stugan o klippa gräset. Sen ska jag lämna Elsie till Malin o Ola i Karlskrona, för de ska passa henne. 
Ikväll ska nämligen både jag o Henrik på Kräftskiva!!  Det är Martin o Louise som bjudit in, o vi hoppas på världens fest! Det ska bli så himla roligt!! 😻
 
Jag har ställt fram kräkhink o värktabletter o vatten vid sängen. Det gäller o va förberedd. 
 
Nu kommer nästa unge med en "JÄTTEBRA idè!!" Nu ska hon ta över förrådet o ha sina kläder där. "För jag har INGENSTANS o ha mina kläder.." 
 
Nu råkar jag veta att hon precis kollat på Bianca Ingrossos Vlogg. 
 
IALLAFALL.. det ska bli roligt ikväll. O jag kommer kräkas imån. Min plan för helgen. 
 
NU måste frukosten fram. Ha en fin helg!!! 
 
Visa fler inlägg