Äntligen fredag!

Sitter ENSAM i min soffa o tittar på IDOL. Framför mig har jag en halvfull skål med popcorn, ett glas coca cola o ett glas vin. 
Jag tar nästan alltid ett glas vin på fredagen, men ikväll åkte det fram av ren rutin. Jag var ju sugen innan idag? 
 
Elsie sover o de andra är o tittar på Dill när han spelar match, nånstans i skogarna. Jag tänker kalla våra nyinflyttade killar för de namnen Elsie har på dem - Dill o Dob. De är klockrena o hon säger det så sött. ❤
 
Elsie bäddade iordning med ett tiotal filtar o gosedjur o bestämde var jag o emil o nemo skulle ha våra platser. Nemo o jag gör ju som hon säger, men emil blir småsur när hon puttar på honom. 
O som vanligt är det inte speciellt stillsamt o rofullt med denna studsboll. Hon ligger inte still fem sekunder. Här blev fotot fel eftersom jag inte räckte ut tungan, så hon krängde sig upp o skulle lägga sig nämre mig, men missbedömde avståndet (som vanligt) o råkade ge mig en dansk skalle. 
Det blev inget foto. Men hon klappade mig på kinden o blåste på min panna med sin lilla mun. ❤
 
IDOL! Vad säger vi om årets säsong?? Jag har ju mina två favoriter, en kille o en tjej. O sen njuter jag av Nikki i juryn. Jag ÄLSKAR hennes attityd o skratt o sen är hon så sjukt snygg. Är nog kär i henne. 
Men sen har jag ju även mina hatobjekt. (nej nina, man får inte säga hata..) men jag har ju såååå svårt för överdrivna människor!! Varför måste man spela över så fruktansvärt?? O NEJ, jag håller inte med människor som säger att dessa två "är starka o tuffa som vågar vara sig själva". Eller jo, starka är de, för de får ju så mycket hatmejl pga folk som har likadana åsikter som mig, o ändå håller de fast vid sin style. 
 
O sen har jag en stackars kille som jag är störtförälskad i. Kär som en tonåring. Men stackarn är ju typ 21 eller nåt. Fyyy Nina. 🙊 Men då får man oxå gå vidare i IDOL, i Ninas ögon. Vinner man Ninas kärlek kan man vinna IDOL. Hur solklart som helst!!
 
O vad är det med dessa människor förresten?? Hur kan man sätta sig vid datorn o skriva elaka o otäcka meddelanden till folk man aldrig träffat?? Jag kan vara elak mot människor om de tjabbar med mig. Men då är jag bara rent ärlig. När jag blir upprörd eller är i diskussion eller när folk har fel.. då har jag inga spärrar. 
 
Idag hade jag samtal med en elev o hans mamma, o då var min chef med. Jag sa då till min chef efter mötet att han hade alldeles för formellt språk o tog över samtalet för mycket. Det kanske man inte ska säga? Till sin nya chef..? Men han tog det bra o ursäktade sig. Bra chef!! :)
 
O förresten, nu när vi pratar om min chef.. I våras var jag sjukt trött på jobbet. Tyckte det var tråkigt o jag kände jag bara stampade. Men nu stormtrivs jag o har så jäkla roligt!! Det bara spritter i mig av alla planer o allt jag vill göra med eleverna. Jag tror ju att jag är bäst på allt o tror mig kunna göra underverk med allt o alla. ;)
 
Vad har hänt i veckan?? I tisdags fyllde Julia 22 år!! Vi var där o blev bjudna på Västerbottenpaj o sen Marängswiss. (jag stavar hur jag vill..) De har fått det så fint i sin nya lägenhet. 😍
 
Här är en bild från i somras på systrarna. 
Så söta!!!!! ❤
 
Tisdag o onsdag kväll hade vi spelkvällar här hemma med Suzanne o annat pack. :) Det blev Settlers såklart!! O ääääntligen fick hon sin vinst. 😁💪  Roligt som tusan, men det blir ju sena kvällar.. 😴🙉
 
I helgen ska vi fixa i trädgården o göra det vinterfint. Behöver åka till stugan me o klippa gräset. Sista gången inför vintern, kanske?? Om tre dagar är det oktiber. Oktober o mars är de tråkigaste månaderna på året. De kan gott o väl försvinna ur kalendern. Hade inte saknat dem en dag.
Men då är det väl tur att vi planerat in en helg i ULLARED!!!!!!!! Med bästa Malin o Stina från jobbet ska jag shoppa, skvallra dricka vin o mysa i två dagar!! Längtar som en galning!!! O Ullared.. 😍😍
 
Nu ska jag vara social. Tjurpottan Ines har kommit hem p placerat sig i soffan med Dob o henrik. 
 
Ha en skön helg!!! ❤
 
 
 
 
 
Visa fler inlägg