HALLOWEEN!!!!

Denna veckan firar vi Halloween!!! det finns vissa personer i min närhet som menar att vi "firar de döda" eller "firar andar o djävular" mm, men jag anser att det är en tid då vi är extra kreativa o får chansen att vara extra fula o grisiga o barnen får kladda med smink! 
 
På ungarnas skola G-klaven ordnar föräldrarna varje år en spökkväll, då det är disco o spökrunda. Jag har varit med varje år sen ines kom dit, o hjälpt till under kvällen, men aldrig varit med på alla förberedelser. I onsdags var jag med på sista mötet o vi packade godis o planerade o satte ut alla som skulle hjälpa till under kvällen. Grejen är att det är sista året som det gamla järngänget är med, för deras ungar går sista året på skolan nu. O allt planerande inne är inget problem till nästa år, jag har massor av planer o förslag men HUR ska vi lösa denna förträffliga spökrunda ute i skogen?!?! Hoppas VERKLIGEN att vi får ihop föräldrar där ute som vill vara med att föra denna tradition vidare. Det är i år 13:e upplagan av G-klavens Halloween, o det får bara inte vara slut nu. 
 
(Nu har henrik varit hemma o lämnat av det minsta spöket så nu sitter vi intryckta i deras koja. Henrik o ines drog iväg på fotboll. Saxemaras sista match för året. Tror jag det var.. 🙄)
 
Det var Mika som sminkade ines igår.
Hon är GRYM på att fixa o dona med de mindre!! 
 
Jag sminkade mig själv innan jag stack iväg för att fixa iordning på skolan, o ines var föga nöjd med denna sminkning.. 
Jag tupperade håret o sprayade svart, o hade sen en häxhatt på mig. 
 
På festen kom syskonbarnen Isak, Colin o Jack. Men Jack fick inte vara med på bild för han klädde inte ut sig.. 
Isak var nån död Clown (?) o Colin var Gunilla Persson!!! 🤣🤣🤣
 
Mitt spöke!😍
 
Festen började med den minsta gruppen 18-19.45 o sen kom de stora 20-22.30. Ines var kvar o städade med oss, o vi gick ut dyngsura o trötta från skolan 23.45 inatt. Då hade jag varit där sen 16tiden. Jag ställde mig direkt i duschen o fick schamponera mig två ggr o sen inpackning, för att bli av med allt. Ines den stackaren stod o gnuggade sig i ansiktet. svart färg är inte rolig på sängkläderna.. 
 
Nu är Henrik o tjejerna ledig en vecka. Jag jobbar mån-ons. 
 
Ikväll ska vi på Saxemaras årsfest på Bistro Bakgården. Julia ska passa tjejerna, o det är ju lite extra mysigt när det är en ovanlig barnvakt!! 
 
Har haft egentid hela förmiddagen trots att henrik o barn varit hemma. Jag fick sovmorgon o henrik hade då varit iväg med elsie o handlat frallor. Efter frukost gjorde han o barnen en koja o jag var ute o gick en långrunda. Själv, utan hundar. (observera att det är snöblandat regn ute idag!!) När jag kom hem höll han på att bada tjejerna o sen åkte han iväg med dem o handlade lördagsgodis. Jag har knappt synts inte idag!! 🤘 🤞
 
Men nu ska vi äta o hänga tvätt o tända ljus överallt. Har fortfarande inte tinat efter promenaden. 
 
Hoppas ni har en skön helg! Ni kanske oxå firar Halloween?!?! 
 
Visa fler inlägg