Mysmorgon med kaffe o .. förtvivlan.

Ligger i sängen tillsammans med min Stora stjärna. ❤
Vi är yrvakna båda två. Henrik o Elsie gick upp kl. 07. Nu sitter hon i soffan med henriks mobil o han har precis väckt oss med kaffe o varm choklad. Han ska iväg o köpa frukost o vi vågar inte visa för Elsie att vi är vakna. 🙈
Så vi ligger tysta kvar. 

Tänkte blogga, men jag började med att läsa Aftonbladet så nu är jag så full av hat o rädsla att orden inte räcker till. 
Orkar o hinner inte skriva om artiklarna nu. Men det jag funderat över Nu, är att jag blivit en människa som vuxit ifrån mitt grundtankesätt så pass mycket att jag knappt känner igen mig. 

Jag är ju uppvuxen främst med mamma o tre syskon. Pappa har funnits där men han har inte haft då mycket att göra med min fostran. Han har fått mina semestrar medan mamma har fått vara min stöttepelare o Slagpåse. 
Jag har fått lite av varje av de båda. Pappa har under min barndom försökt med sin pekpinne ifrån Stockholm, men mamma har slagit undan den med en ännu större pekpinne. (De har alltså oftast varit oense om min uppfostran). 
Detta är inget jag lagt på minnet eller drabbats negativt av, som tur väl är. 

Mamma är den mjuka o varma o den godhjärtade.  En människa som vill alla väl o som alla älskar. Den pigga o glada. O som har ett jävlaranamma i sig. 

Pappa har gett mig ett tankesätt där du har dig själv att skylla. Dra ditt strå till stacken. Res dig upp innan nån trampar på dig. DU har ditt egna ansvar över ditt liv o alla andra är bara gästspelare medan du har huvudrollen.  

Nu vet jag inte om de håller med mig, men det är så jag upplever det. Pappa puttar mig framåt medan mamma kastar hjärtan på mig. 
O jag är så stolt över de båda! Tänk om de hade varit likadana? 

Vad gäller värderingar är jag 100% mammas dotter. 😁 pappa har alldeles för stor mun för sitt egna bästa. 🤣
Men han älskar ungar vilket jag uppskattar enormt mycket!❤

Vad jag skulle komma till var att jag blivit en bitter människa. Inte på samhället o politik o annat tjafs. De gör så gott de kan o jag hade inte gjort det bättre. 
Men jag AVSKYR att människan anser att de ÄGER sitt land eller att ÄGER sin fru eller sina barn. Att de anser sig ha rätten att utöva makt över andra människor både fysiskt o psykiskt.  (Nu syftar jag framförallt på artiklarna i aftonbladet). 

MAN FÅR INTE SLÅ ETT TREÅRIGT BARN ÄVEN OM HANS DNA HAR OTUREN ATT HÄRSTAMMA FRÅN DIG! 
O SVERIGE ÄR INTE BARA DITT BARA FÖR ATT DU RÅKAR VARA FÖDD HÄR!!! 

Jag blir så förbannad! Du äger ingenting! Du äger bara det du handlat i kassan. Huset o bilen är väl delvis bankens? 

Du äger inte dina barn. Du finns bara till för att backa upp o pusha framåt. 
O tro INTE att du känner dina barn bäst. Man kanske känner till personligheten o beteendet, men ofta är det okunskap som ligger till grund för ett oansvarigt föräldraskap. Att slå sina barn eller begå övergrepp på ett barn är ett tecken på att vi har EXTREMT mycket kvar att jobba på. O jag är övertygad på att det är utbildning utbildning o utbildning man behöver som småbarnsförälder. Socialtjänsten polis o sjukvården borde gå ihop o ha kurser för nyblivna föräldrar. Massor av kurser! O det borde vara obligatoriskt . Annars får man inte ha kvar barnen. 

Du är inte den rätta att ansvara över barnen om du inte vet vad som är bäst för dom. Mamma o pappa är inte alltid bäst. 

O vad gäller sexuellt övergrepp på barn, vare sig det är fysiskt eller genom datorn..
De kan man ställa i en mörk gränd. Jag lovar, jag behöver bara en gaffel i min hand. 😠
Jag hoppas nåt så innerligt att de drabbas av alla olyckor som finns i sitt liv. 

Nu har jag kräkt av mig. Jag har inte hunnit med mannen som jagade en kvinna med barnvagn o skrek åt henne att hon inte fick gå på hans gator.  

Nu ska jag titta på ines Musicallys.  


Visa fler inlägg