Öl o snus o lyckliga pojkar..

Slötittar på TV o målar naglarna. Lyssnar halvhjärtat på Henrik, Martin o Tobbe som hänger i källarn. 
De har varit där o surrat sedan jag kom hem från jobbet idag. De är i himmelen. Henrik o Martin har nämligen idag inhandlat en ölbryggmaskin  (?) O de har tydligen valt att ha den här. I vårt hus. 

Det gör mig inget egentligen. Det som är jobbigt är att Henrik i samma rum har sin snuskonstellation, nån apparat där han gör sitt snus, o det luktar apa i det rummet. O nu ikväll när de fixar o donar där nere så har de dörren öppen o nu luktar det skit o hela huset. O det är svinkallt i det rummet så man kan inte gärna be dem stänga dörren..

Idag ifrågasatte ines Henrik varför han lagt pengar på en så dyr maskin när man kan köpa öl i affären; 
- För att det är roligare att tillverka själv!
- ja!? Det är ju samma som med slime! 

Ines-Henrik = 1-0 🤣😂🤣😂

Vi har hängt i källaren hela kvällen. Ines nya rum i källarn är klart så jag började möblera ikväll. Jag vet hur jag vill ha det, men för att vara snäll släpper jag in ines ibland. Men hon verkade onykter o hade helskumma idéer så hon har inte längre nån rösträtt.

Jag har dock ett liiitet problem.. Henrik var alldeles för snabb med att sätta upp kedjorna till hennes klädstång i taket, o nu har jag ångrat mig..🙈 
Nu vågar jag inte säga nåt. Han kommer döda mig. 

Här är bilderna UTAN möbler! 


Bredvid elementet vill jag ha spegelväggen jag köpte på IKEA i helgen. 
Här i hörnet hänger nu kläder, men jag vill då ha sängen där.. 🙈
Här vill jag ha en lååång arbetsbänk med två stolar.  

I veckan hoppas jag de fixar det sista med elen så det blir ljust o fint i hallen!

Nu börjar grabbarna bli klara där nere. De har alltså suttit där o tjattrat i över 6 timmar.. 
Funderar på om inte Henrik ska ta ines rum istället. Då får han egen ingång, egen toa o egen snickarboa med snus o öltillverkning.. borde ju va rena drömmen för honom?! 

Nu är det natten. God natt o sov gott! Jag ska lägga mig o fundera på hur jag ska lösa hängaren i hörnet.. han kommer döda mig. 😨
Visa fler inlägg