Halloweenfest o spelkväll igår, soffslö idag. 🙈

Idag är jag slö o lite halvbakis. Igår var det mycket - vi var i Nybro med jobbet o träffade IMprogram från andra kommuner. Var även på ett besök på Glasbruket i Nybro!


 Efter jobbet hämtade jag smink o kläder till kvällens Halloweenfest  på skolan. Hämtade Elsie o körde till syster där alla ungar var speedad inför festen. 😱👹👿👻

Det låter ju mysigt att alla barn sitter runt köksbordet o sminkar sig till diverse figurer. Men lets face it. Det är bara halvpanik. Uppskruvade förväntningar o fnitter blandat med missnöje. 

Efter jag lämnat Elsie hos Henrik, åkte jag till skolan o inväntade första omgången - förskoleklass tom klass två. 
Det är föräldrarna som håller i denna fest, o håller i spökrundan. Matsalen är omgjord till disco o fri tillgång 🤤🙈 till chips o läsk. 
Där är det yngre tonåringar som håller i lekar o DJ :ar. 
 
De höll igång i två timmar o jag följde med på spökrundan o tröstade två ungar, en som saknade sin mamma innan spökrundan o en som blev livrädd under spökrundan. 
Ines hade jätteroligt som vanligt men tjurade lite då hon fick reda på att Milla skulle få gå en läskigare runda.  

Vid 20tiden gick ines o Eliot hem till anna o jag stannade sen även nästa omgång, då det var dax för årskurs 3-6. Vi hann städa o sopa undan innan detta gäng anlände. 
Isak lyckades övertala mig att följa me dem på spökrundan. Det var samma story o samma upplägg fast de döda kröp efter oss e Pestsmittade barn strök oss på ryggen. Sjuuuukt obehagligt!!! 

Tanken var att jag skulle stanna o hjälpa till att städa efter allt var slut, men jag gick faktiskt hem efter en stund. Jag var helt slut! 

Här hemma väntade Henrik, Martin o Ida med settlers. Vi spelade 23-03, o då hade de spelat en runda innan. 
Ines o alla kusinerna skulle sovit hos Anna o Peter, men ines ringde o storgrät o ville hem. De hade tydligen blivit ovän när de skulle sova, men jag tror nog att spökrundan o övertrötthet spelade in oxå. 

Vi ringde efter taxi o hämtade hem henne, då vi hade druckit vin. Det händer ALDRIG att hon ringer hem när hon ska sova borta, så vi ville ha hem henne. Hon däckade direkt. 

Efter fyra timmars sömn vaknade jag av att Elsie ropade o sen var det tydligen morgon. 
Jag är sååå seg Idag!! Var ute en timme me hundarna, men det är den enda ansträngningen jag gjort. Vi har bara jäst runt här hemma. 
Nu sover elsie o Henrik tog med sig ines till kallinge. 

Ikväll ska Henrik med Polenfärjan o jag o tjejerna ska ha myskväll. 👭


 

Visa fler inlägg