Kan det vara färdigt nu??? :/

Nu har Gummesson/Gustafsson haft sin beskärda del av sjukdomar o vab. Vi kommer riva av hela Februaribladet i vår väggalmanacka o gå direkt över till Mars månad. Detta i ett försök att komma undan alla snuskiga baciller som är så bekanta under just februari.
 
I torsdags tog jag den sista vabdagen. Elsie kräktes i tisdags o man ska ju då vara hemma 48 timmar vilket innebar att vi fick vara hemma torsdagen me.
Men på morgonen på torsdagen fick JAG sitta på toa. O jag var absolut inte sugen på kaffe eller frukost. Jag frös nåt så kopiöst, o övertalade Elsie att soffan var en fantastisk lekplats. Elsie hade ju dock legat i soffan de senaste dagarna o var ju frisk nu, så hon höll inte riktigt me. Hon drog i mitt finger o gav mig en blick som sa att hon hade en fantastisk rolig idè på gång. Denna lek fick vi ju dock göra på toaletten. Hon hade ju fritt spelrum o visste att jag inte kunde stoppa henne.
En av lekarna var att se hur långt ett toalettpapper kunde bli. Första gången satt jag länge o försökte vira tillbaka. De nästkommande 10 rullarna.. gjorde jag inte det me..
 
En annan upptäckt hon gjorde i min försvarslösa ställning var att råka öppna lådorna under handfatet. Där har vi trosskydd, rakhyvlar, fön, nya handdukar osv. En riktig leklåda! O eftersom hon är inne i en plocka-i-o-plocka-ur period så var ju trosskydden o rakhyvlarna en fantastisk upptäckt o hon bara illtjöt o visade mig stolt de båda paketen.
 
 
 
 
 
O eftersom jag föredrar att hon leker me trosskydden istället för rakhyvlar fick jag glatt ropa "JA"! när hon höll upp det paketet. Så det blev den nya leksaken. O hon var mer än gärna med o städade upp sen. Det blev ett tjockt paket när hon skulle pressa ner ca 80 trosskydd i en kartong..  
 
Vid 11-tiden fick jag i panik ta första bästa behållare från köksbänken som var en gammal 1-liters saftkanna i plast, o rusa till toaletten. Jag kräktes o kräktes o Elsie fick lite panik o drog i kannan, samtidigt som jag drog från mitt håll.
Skit me.
Jag fick ringa Henrik o be honom honom komma hem o ta över vabben. När han sen kom så tog jag min snuskkanna, en toarulle o ett glas saft o ramlade ner till vårt sovrum. Där låg jag pall resten av dagen.
 
Fyyyyy fasen. Hade helt glömt bort hur det var att ha maginfluensa. Hade feber o frös som bara den. Ont i huvudet. O vågade absolut inte rör mig av rädsla att kräkas på nytt. Det kändes som jag hade en balja av kräk i magen, som rann över åt ena hållet om jag lyfte överkroppen resp underkroppen. Jag var såå trött men kunde verkligen inte somna. Jag fick springa ut ännu en gång o kräkas på toan, men sen var det lugnt.
 
Jag hörde barnen o Henrik stöka där uppe. Ines kom ner o erbjöd mig glass, något som jag i vanliga fall skulle kunna leva på. Men jag fick tacka nej, o hon gick snopen upp igen.
Men efter att jag vid 18tiden ringde upp till Henrik som kom ner me en värktablett, somnade jag som en stock o vaknade tre timmar senare o kände mig ganska ok förutom att jag var dyngsur av svett. Jag smög upp till Henrik. Han hade gjort hummersoppa som jag sörplade i mig. Febern o huvudvärken var borta, men jag var fortfarande helt slut o gick o la mig igen.
 
Dagen efter åkte Henrik till jobbet o jag gick upp o ringde fritids o dagis för att höra om ungarna fick vara där när jag var sjuk. Fritds sa ja, o dagis sa nej. Jag ringde syster för att höra om Elsie kunde vara där, men hon sa ABSOLUT NEJ!
Jag kände mig dock liiite bättre o satt me Elsie på golvet o lekte sittande lekar samtidigt som vi gick igenom några avsnitt av Pippi o Emil.
Vid 11 kom BonusNina som en liten ängel o hämtade Elsie för en runda i vagnen. Tack gode gud för dig Nina!!
Henrik ringde Julia som offrade sig att hämta Ines efter fritids o de åkte o fikade på Andra våningen. Ines blev superglad o tyckte Julia var såååå snäll som bjöd på fika. ;)
 
Jag slängde på en film (fastnade först i ett avsnitt av Dr Phil, men det behöver man ju kanske inte berätta..) o låg i soffan i två timmar innan de kom hem igen.
Resten av dagen flöt på. Jag mådde inte dåligt, o vågade mig på att äta lite. Men jag var heeeelt slut i kroppen o förflyttade mig som en sengångare med pauser i varje rum.
 
Gårdagen var bättre, men jag startade dagen me att ta ut hundar o vagn på en runda för att lämna Ines hos Milla, vilket var lite för mycket just då.
Helena o Daniel kom på kaffe o Daniel började nysa av sin allergi eftersom det var så skitigt här hemma, o Helena sa att det luktade hund. :/
Jag tillbringade gårdagen me att städa ut alla baciller o sanerade alla tyger.
Idag mår jag finfint o ska ta tag i denna helg. Ikväll ska jag träna. Ines ska på kalas så vi måste snart åka o handla present.
 
Vi lämnar härmed över alla baciller till valfri familj! Närmast till hands är väl du Maria? Men ni har väl oxå haft er beskärda del..
Men de andra grannarna är ju redan halvdöa så ni får faktiskt ta det iallafall. Ok?  ;)
 
Ha en fin dag!!
 
 
Visa fler inlägg