Drar vårt strå till stacken.

Testar att skriva ett inlägg genom mobilen.  
 
Vi var inte riktigt nöjda med en bebis som kräver all uppmärksamhet, en mini-tonåring som sjunger KONSTANT hela dagarna, ett hus mitt i renoveringsfasen o två hundar. Så vi bestämde oss för att bli familjehem oxå.. 
Eller nä. Skämt åsido. Vi har ansökt o varit på infoträff o vill bli det så småningom men valde att avvakta tills allt lugnat sig lite. 
Men i förrgår ringde de från soc o behövde ett hem akut till en kille som skulle komma till rby  dagen efter. Men bara för två veckor tills hans riktiga familjehem var klart. 
Vi funderade några timmar och ringde Julia för att kolla om vi fick låna hennes rum. Det gick bra, o dagen  efter (igår) så åkte jag o handlade om fixade iordning och sen kom han på em. Jag visste varken vad han hette eller var han kom ifrån, men det fick jag ju svar på ganska snabbt. 
Ines var jättenervös o uppspelt innan, men killen är så social och mån om barnen och gullar med Elsie hela tiden. 
Idag har vi handlat kläder till honom, guidat honom i rby, varit på biblan o sen fick han följa med och hämta ines på skolan. Till hennes lycka. :)
Nu på em har ines o han läst i "börja läsa" böcker tillsammans, och Henrik har spelat spel och vändtia med dom. 
Jag är heeeelt slut som människa nu o ska gå o lägga mig. Imån ska vi klä hela huset i post-it lappar för svenskaträning. :)
 
Puss o gonatt!!!
 
 
 
Visa fler inlägg