Rastlöshet i dryg väntan

Ligger på sidan i soffan o skriver me en hand. Tiden då man kunde sitta är passè. Ibland om jag glömmer bort mig o sätter mig hastigt, så känns det som att jag bryter barnets armar. Som om de redan skulle vara ute? Likadant vågar jag knappt böja mig framåt när den gräver in fötterna under revbenen.. Då får jag bara lugnt stå still tills de har flyttat sig.
Tre dagar kvar till Domedagen, o redan nu är det drygt att vänta. Man har svårt att planera framåt de närmsta dagarna, men framförallt känner jag mig tråkig inför ines. För några veckor sen kunde jag åtminstone KLÄTTRA in i studsmattan o ligga där medan ines hoppar o på så sätt göra henne sällskap. Nu är det ett projekt att hitta rätt läge att göra henne sällskap i soffan till en film, o pussla eller spela spel får jag ibland göra ståendes.
Samtidigt har vi nu varit lediga i 2,5 månad o fantasin börjar ta slut. Trodde vi skulle hänga i trädgården, på stranden eller i poolen hela sommarn, men den planeringen är nerlagd pga vädret.
Dagarna tillbringar vi genom att pyssla, spela Mario Cart, fika på stan, hälsa på folk, bjuda hem folk, hoppa på studsmattan, titta på hennes uppträden, bygga Pet shop landskap (invaderade hela köksbordet i veckan så vi fick äta vid tv:n ett par dagar), städa, drömma mig bort bland bebiskläder på Lindex, klippa hundarna..
Igår åkte vi in till karlskrona o skärgårdsfesten. Där åkte hon nån karusell o fick en ballong sen åkte vi hem.
 
Det är dock skönt att Henrik är ledig ett par veckor nu, så jag har en vuxen att samtala med. Han har fixat o donat i vårt sovrum, som snart är klart! Igår började han på taket, han ska sätta sånt innetak som han jobbar med, o sen började han lägga golvet. Idag ska de byta fönstret o göra klart golvet. :)
För några veckor sen hörde jag att moderaterna kom med ett förslag att dela upp sommarlovet i mindre lov under terminerna. Detta för att många barn o vuxna upplever sommarlovet som rastlöst de sista veckorna samtidigt som terminerna hade behövt avbrott. DET hade vart helt super o jag hoppas detta går igenom.
 
Nu har hundarna vaknat o ska ut. Ha en bra dag!!
 
 
 
Visa fler inlägg