Stans sämsta mamma..

Ledig idag o endast bokat upp eftermiddag o kväll.
Vi äter långfrukost o bara hänger. Jag studerar ines när hon tränar hundarna. Går in på fb. Då ser jag en bild på en söt liten påskkärring på väg till dagis. Påskkärringen är bekant. HELVETE, Ungen går ju på ines dagis! Det är ju påskfest i detta nu!!
Tittar på klockan o det har gått en halvtimme in i festen. I en halv sekund funderar jag på om jag ska leva på hoppet att ingen berättar för ines att det faktiskt var påskfest. Men jag inser ju att det är omöjligt o jag hade mått dåligt. Istället tar jag på mig valpögonen o ropar på henne. Först blir hon ledsen för att hon missar den, men när jag sägr att hon kan klä ut sig ändå o va utklädd hela dagen, så hojtar hon "ja! jag ska va pepparkaka!!" o skuttar in på sitt rum o stänger dörren. Hon kommer ut efter en minut men bara för att dra in en hund på rummet. Sen stänger hon igen. Efter ytterligare en stund kommer Emil ut.
 
 
Hon sliter in Nemo på rummet o efter några minuter är det även mannekäng för honom.
 
 
Jag skrattade så jag höll på att dö när Nemo kom stapplande. :)
De får stå ut me mycket, mina boys. ;)
 
Ines ville jag skulle köra runt henne på en busellergodis-runda. Jag förklarade att det är på Halloween man gör det, men det tog hon inte. Sagt o gjort, jag kände att jag var i hyfsad underläge me tanke på att jag missat hennes påskfest. Hon tog på sig sin drakoverall, hämtade sin käpp (träpinne) som hon klätt med fjädrar, o en liten väska o sen satte vi oss i bilen. Vi hade två anhalter o det var hos moster Anna o tjollan. Jag fick absolut inte följa me in utan fick sitta kvar i bilen.
Hon fick ihop en jäkla massa godis så hon vart helnöjd. :)
 
Senare på eftermiddagen mötte vi upp Mia o Elin o såg Rio 2 på bio. Den var bra, men Frost som vi såg igår var mycket bättre. Jag har aldrig hört ines skratta så gott till en film som hon gjorde på den!
Efter filmen åkte vi till Lina o Christian o tog en kaffe o hämtade hem ines gamla vagn som vi ska göra iordning o sälja. Den har stått hos dom sen vi flyttade.
 
Nu sover hon gott min lilla höna. O det ska jag också göra nu. Gonatt!!
 
 
 
Visa fler inlägg