Tidig kväll

Denna veckan har jag "glömt bort att lägga mig" på kvällarna så jag har fått runt 5-6 timmars sömn per natt, så nu är jag grymt trött. Mycket i huvudet me planering blandat me ångest.
Skulle träffat Mia ikväll, men när jag ringde henne för att flytta fram det ett par timmar, så sa hon i sin tur att hon vart tvungen att gå tidigare, så vi ska träffas på måndag ist.
 
Efter jobbet var jag ute me hundarna o sen kom henrik o ines en snabbis. Henrik hjälper mig me mitt kök (eller han hjälper mig me allt i mitt liv egentligen..) så han var där me lite kakelplattor o grejer. När jag kom hem från jobbet så hade även "Styrelsen" lämnat en lapp i brevinkastet där det stod att jag var tvungen att ta bort skräpet utanför, för annars skulle jag få betala deras bortforsling. Det är alltså inte mycket skräp det handlar om, o det har legat sen i måndags.. Har de inte en tanke på att folk kanske jobbar under dagtid, o att tippen är stängd på kvällarna?? Givetvis får de ju klaga, men jag tyckte bara inte det var befogat.
 
Tippen hade ju givetvis stängt idag me, så henrik körde hem det till sig ist. Körde en runda för att kolla in var huset låg som jag ska kolla på på tisdag. Det var inte bästa läget, en hörntomt, men området verkar lugnt, o tomten var ganska stor o lummig, precis som jag vill ha. Den ligger nästan granne me sommarstugan jag ville ha. Huset var litet men gulligt o såg fint ut. Precis lagom till vår lilla familj. :)
O innan nån hinner kommentera "men tänk om du träffar nån o sen kanske han har barn..?" så kan jag inte tänka så. Jag kan inte planera för hur det KANSKE blir i framtiden. Jag kan lika gärna förbli singel i resten av mitt liv. O huset går väl förhoppningsvis att sälja om man vill det vid ett senare tillfälle? Man lever bara en gång hörni!!  :)
 
Ikväll ska jag svulla chips o ta nåt glas vin. Ska se om jag hittar den där filmen som de rekommenderade på fb tidigare i veckan, o kanske min granne Lina springer ner en runda?
 
Imån kommer min älskling på morgonen o sen ska vi ta tåget för en heldag i Karlskrona. O sen på kvällen ska snygga till sig för en kväll me jobbarkompisarna!! Kan nog inte bli en bättre dag. :)
 
Puss o hej