Dags att begrava fb-kontot.

Jag har aldrig rökt eller snusat eller haft nåt annat beroende. Behöver två koppar kaffe på morgonen, annars får jag ont i huvudet. Men jag känner inget BEGÄR av det.
Jag klarar mig från allt. UTOM FACEBOOK. Är inne tusen ggr om dan o har nu funderat i en veckas tid på att sluta för att se om jag har nån karaktär överhuvudtaget. Men Jag älskar ju fb. Jag tycker det är jättekul att man fått en relation med folk i Ronneby som man aldrig skulle fått annars, eller att jag kan hålla kontakt med de i Söderhamn. Eller som me min pluggkompis Carla. Vi har aldrig träffats o aldrig pratat i telefon, men vi började chatta på nån kurs vi hade ihop för några år sen, o sen dess har vi hängt ihop genom fb o nu känns det som vi känner varann jätteväl.
 
Men nu kommer snart december o jag tycker inte om december på fb. Det är fan ta mig pepparkaksgubbar o juleljus o snölyktor på var o varannan bild. Så nu vore det ju en bra tid att skippa den sidan o undersöka vad man gjorde förr i tiden. Innan man blev fast i skiten.
 
Men inte ikväll.
 
Jag ska vänta nån dag till för att mentalt förbereda mig. Eller kanske TVÅ dagar..
 
 
 
Visa fler inlägg