Kreativ dag!

Och kreativiteten bara flödar denna dag!!
Imorse satte jag mig me ines när hon satt me en pysselbok me djur. Hon höll då på att bygga en ödla me hjälp av småbitar av klistermärken. Alltså på en sida så fanns det en mall av ödlan. O längre bak i boken så fanns alla delarna. Kan man inte läsa så ska man fasen inte koppla att dessa delar hör ihop, men det gjorde alltså ines.
-Hur fattade du att du skulle bygga ihop ödlan me hjälp av de bitarna?
-men det ser man ju! Du ser väl att det är ödlefärg på de bitarna?!

Jag bytte plats på två bitar men annars så hade hon satt alla rätt. Jag blir så sjukt impad av hennes pyssliga sida. Vi satt sen o klistrade o pratade om andra djur i boken en lååång stund.

Nu har vi suttit me leran o byggt olika saker, som händer, pannkakor, katter, sniglar mm. Jättelängesen vi satt me leran!


O nu bad hon mig rita hennes vänner. :)

Jag frågade henne om det skulle bli skönt o komma till dagis imån. Men det tyckte hon inte. Hon ville vara hemma sa hon. Vi har vart hemma nästan hela tiden sen i fredags em o hon har vart så mysig o go hela tiden. Inte en enda gång har hon gnällt över att inte ha nåt att göra utan har fixat o donat hela dagarna. O när jag frågar om hon tycker det är mysigt o va hemma så flinar hon o nickar.
-Mamma, vi är små mys-tjejer du o jag! sa hon igårkväll. :) Har tvingat me henne ut lite på stan igår o idag men hon tycker solen är jobbig för den är i hennes ögon hela tiden. :)
Ibland har jon tittat på film eller tv, men mest har hon suttit o klippt o klistrat.

Imån ska vi till jobb o dagis igen! Har fortfarande hosta o är ganska trött i kroppen, men det ger sig väl så småningom.
Nu ska kvällsmaten fram. Puss o hej

Visa fler inlägg