Ännu ett gnällinlägg. ;)

Alltså den där låten You me Robin Stjernberg.. Har hört den minst tusen ggr men den är fortfarande lika bra. :)
 
Ines o jag har en ny grej som vi kör. Vi kör youtube genom tv:n o sen har vi en mick o en fjärrkontroll som för stunden är en mick, o sen kör vi olika låtar me tillhörande dans. Hon gör upp vem som ska va vem. Oftast får ju hon den finaste flickan o pojken o jag får ta de andra. Men ibland älskar hon mig lite extra så då får jag den finaste flickan o den finaste pojken. Så när jag får den glittrigaste flickan.. då är det en bra dag. :)
Men hon skulle ALDRIG ta på sig rollen som har nåt svart på sig. Det är typ den fulaste av de fulaste färger.
Alla andra färger funkar.
 
Idag är sista dagen på en extremt tråkig innevecka. I måndags satt jag i solstolen o hade konstiga diskussioner hos syster när jag passade deras barn. I tisdags skickade jag in en komplettering i skolan, o sen var jag på utb. me jobbet. Där somnade (tror jag) min fot o när jag skulle resa mig upp så trampade jag snett o det gjorde jäääääävligt ont. Jag var ledig den dan vilket var tur för jag kunde inte stötta mig det minsta på foten. Framåt em sen så svullnade den upp o det var jättesynd om mig. Jag fick då höra att jag förmodligen skulle behöva ta sjukledigt på onsdagen me för det tar tid me stukning, men på onsdagen så kände jag att det var betydligt bättre så jag studsade upp. Efter nån timme så fick jag istället halsont o sen kom febern. Men jag försökte förtränga tanken på halsfluss o intalade mig att det var förkylning.
Jag tog en ipren o gick till jobbet. På jobbet hade vi möte. Jag var inte i form för fem öre, o jag lyssnade knappt på hälften av det som sades. När vi sen hade rast så kom ju folk fram o klappade om mig o då började jag tjuta o erika körde hem mig. På kvällen kände jag att det var halsfluss. Min kära granne Lina kom ner me filmer till mig o sen plockade hon blommor för att muntra upp mig när hon var ute me mina hundar. Bästa grannarna!!
 
O här har jag legat sen dess o nu är det söndag. I torsdags körde malin o anders in mig till jourläkaren i kna. Han tyckte jag skulle be min läkare om en remiss in för operation, då jag alltid har så kraftiga halsfluss. De har nämligen slutat att behandla dessa nu me penicillin, men jag hade ju fan aldrig blivit frisk utan penicillin. Då halsfluss är det absolut värsta jag vet så blev ju ingen gladare än jag över att han tyckte jag skulle operera bort skiten.
Ines skulle ju hem till mig på torsdag morgon egentligen då hon vart hos henrik i några dar. Men jag har ju världens bästa familj o vänner så de har liksom fixat runt me henne o hon har vart överallt. Hon kom hem till mig på torsdagkvällen o sov hos mig. Hon var jätteöverbeskyddande o radade upp "halstabletter" bestående av halstabletter, ipren o penicillin. På fredagen hämtade farfar henne o framemot kvällen hade både hundar o ines hamnat hos mamma o kenta i Liatorp. O där har de varit hela helgen.
 
Mamma ringer o kvittrar glatt om hur orädd o "duktig" ines är i vattnet.
-Hon är så jädrans tuff o plaskar ju runt som alla de stora barnen! Hon är ju nästan ute vid bryggan o struntar blankt i när jag ropar på henne..
-Mmm, men hon har väl sina puffar på sig?
-Ja, NU har hon det men vi glömde dom första rundan.. Men hon var sååå duktig o var ända upp till huvudet..
 
????????
 
Känner hon mig överhuvudtaget????
 
Mamma är så mycket naturmänniska man kan bli. Ibland tar de me sig schampoo ner till sjön o tvättar håret där. Det är bara mamma o Barnen i Bullerbyn som gör det. Ines har skiiiitmysigt där ute för ibland hjälper hon mamma o plantera, eller så hjälper hon Kenta me veden, eller så slåss hon me hundarna. Nu när emil o Nemo är därute så är det ju fem hundar.. Men jag måste hämta hem min lilla skyddsling. Nemo är ju en ríktig bebis o ligger hellre i knät än leker me de andra, vilket de andra hundarna inte tolererar, så han har fått jättemycket stryk, stackarn.. :( 
 
Nu ska jag ut o hämta hem alla mina barn. Igår fick jag panik för halsen blev bara värre o värre, o natten till igår vaknade jag helt igentäppt emellanåt. Febern försvann ganska snabbt, men halsen blev sämre. Jag ringde 1177 o de sa att blev jag inte bättre under natten så skulle jag åka in nu på morgonen. Halsen är inte mindre svullen idag, jag har nog inte ens en cm mellan mandlarna, men jag kan svälja mitt egna saliv, o det måste ju betyda att jag är på bättringsvägen. Jag är slut i kroppen o kan inte prata riktigt än, men ines är ju så tacksam o ha hemma. Hon är så lugn o duktig, o hundarna behöver nog hem o vila. :)
 
Jag ska va hemma imån me, men jag hoppas fanken jag kan börja jobba på tisdag. Har missat alldeles för mycket nu.
Idag skulle My o jag stått på loppis, men det sket sig. Vi får stå en annan söndag.
 
Det har inte bara varit tråksaker denna vecka, även om det vart en gnällig sådan. Men det tar vi en annan gång. ;)
 
Visa fler inlägg