Sexy me att the beach

Idag var det så dags för solpressande dag två. Efter frukost gjorde vi iordning strandväskan o begav oss till brunnen. Jag muttrade över min bikini när jag tog fram den för byxorna är för stora o överdelen för liten. (Fattar ni? Detta betyder alltså att jag fått större boobs o mindre häck sen jag köpte den för några år sen..)  :)
Varje gång jag är o badar bland folk drar o sliter jag i överdelen. Detta trodde jag var största problemet. Men det var det inte.
 
Idag tog jag på mig den o kollade mig i helkroppsspegeln o då ser jag att trosorna är helt lustiga. Helt pösiga där fram. Såg ut som om jag hade värsta skogen där framme. Jag stod o slog på trosorna för att de skulle sätta sig på plats, men de bara hängde. Tog av mig dom igen o tittade på dom för att se om det var nån söm fel. Då ser jag att tyget blivit helt utslitet just där. DÄR???!!! Ok om det är i grenen, men där framme?? Helskumt.
Jag gjorde en snabb meningslös titt i lådan om det låg nåt annat som kunde vara stand-in som bikini, men icke.
Drog på mig dom igen, o försökte låtsas att det inte syntes. Men det är klart det gjorde det. Hade inte mycket val så jag drog på mig kläderna o vi stack iväg.
Mötte upp Eje o Elise vid brunnen, o när vi sen klädde av oss på handdukarna så hann jag me en femminuters förklaring o ursäkt för mina trosor. Eje, min kära broder, var inte speciellt intresserad, men vet när han måste lyssna på mig. Sen tvingar jag stackarn att titta på mig för att se om man såg det tydligt i solljuset. Eje skakade bara på huvudet.
 
När jag sen är i vattnet så kom jag ju då på att "Ahaaa!! Nu är vi ju då även BLÖTA på kroppen!" Den där slitna "fläcken" mitt på mina trosor kanske får en helt annan uppenbarelse som blöt??
Ines vill ibland byta pool men jag lyckas få henne att stanna. Efter en stund så går vi upp o jag sneglar lite förstrött mellan benen på mig själv bland allt folk o givetvis märker ingen detta.. ?
Byxorna blev som en enda ballong där fram o jag slår o slår o försöker platta till. Slog jag för mycket så satt de ju klistrade o det blir ju aldrig bra då de är genomskinliga just där, o slår jag inte alls så blev de som en bubbla o då såg det ut som världens största buske. När jag var hemma så hade jag ju hittat en exakt vikning på byxorna som gjorde att det såg snyggt ut, men det fanns inget tillfälle just där att fixa me detta. Jag drar o sliter samtidigt som vi springer till vår plats som givetvis låg allra längst bort. Vi snirklade mellan handdukarna, o när jag kommer fram frågar jag flämtande min totalt ointresserade bror om mina byxor var ok. det var dom.
 
Sen kommer My o Martin me barnen. Jag drar undan My direkt som börjar asgarva men hon lovar att hålla koll på mig. När jag ligger där sen så kommer jag på hur de kan ha blivit slitna just där. I badsäsong så handtvättar jag dom efter varje dag så att jag kan ha dom dagen efter, o då gnuggar jag dom rena. Alltså sådär, ni vet. Så som man gör.. ÅHH; KOM IGEN! Ni har alla gjort det!!
 
Så DÄRFÖR måste de ha blivit så! Efter att vi varit o badat o sprungit runt där i nån timme o jag har gått o klappat o dragit för att få bort ballongtyget som blir varje gång jag går upp från vattnet, så går My bakom mig upp från poolen. Då brister hon ut i ännu ett asgarv o säger att byxhelvetet är helt genomskinliga där bak, för där var de tydligen också helt utslitna. Man såg allt.
Fan va läckert. För liten överdel, o trosor som är pösiga o genomskinliga där fram, OCH genomskinliga där bak.
 
Jag badade inte mer sen utan efter nån timme åkte vi hem. Vi hämtade min svägerska? Heter det så? Ejes sambo?
Vi hämtade henne på flyget o sen åkte de hem till mamma i Liatorp. Ines o jag duschade o lagade middag o sen har vi fikat o snackat skit me grannarna här ute på trappen hela kvällen.
Jag frågade Ines om hon var trött men det var hon ABSOLUT inte. Men när Tuva, grannen, ställde sin cykel på den platsen där ines brukar ha sin cykel, så bröt helvetet lös. Hon blev helt hysterisk o stampade o slog o jag skickade in henne. Efter att jag sagt hejdå till grannarna så gick jag in till henne o då hulkade hon fram att sparkcykeln o cykeln var tvungen att stå bredvid varann, o de var tvungen att stå på platsen närmst Ines dörr.
 
Nä men hon var nog inte så trött?? :/
 
Jag pratade me henne o nån minut senare vart hon glad igen o efter ytterligare nån minut var vi "jagade" av hundarna o då vart hon nära att kissa på sig av skratt. O nu sover hon. :)
 
Nu ska jag me sova. :)
Imån ska vi ha en paus ifrån solen. Både jag o Ines har bränt oss. Vi ska ut o cykla me vovvarna o sen ska jag börja jobba på em.
 
Puss o hej
 
 
 
 
 
Visa fler inlägg