Modell för en dag!

Visst är det märkligt att det är lättare att skriva av sig av negativa saker än positiva?? Eller är det bara jag som känner så? När det är nåt som är jobbigt, antingen om man bråkar me ines eller om skolan är jobbig eller annat, så känner jag direkt att jag måste skriva av mig på bloggen.- Det är ju lite terapi som jag brukar säga. Detta gör ju då naturligtvis att jag bara visar en tråkig sida. Men ni ska veta att jag faktiskt är glad emellanåt. :)
 
Skämtåsido.
Det jag ville berätta var att ines inte haft några fler utbrott sen jag skrev mitt inlägg. Kan ju bara hoppas hon hade en dålig vecka.. ? Men nu ska hon ju va hos henrik en vecka , så vi får se hur det blir nu.
 
SÅ, vi har ju då vart o lekt modeller. :)
Det var kul, men det tog såååå lång tid. Vi kom dit kl. 14 o var inte hemma förrän efter 18.30. Efter att vi kom dit osminkade o me en massa leksaker o två barn me tillhörande lördagsgodispåse, så fick vi vänta nästan en timme innan vi fick sätta oss i sminkstolen. Hon frågade mig om jag ville ha vardagsmakeup eller fest, o jag fegade o sa vardag. Ångrade mig dock senare, men det var ju försent då. Hon var jätteduktig o gav mig en massa tips. KANSKE för att jag ställde 800 frågor.. :/
Ines sprang kring stolen hela tiden o förökte fånga all uppmärksamhet, men när jag sen var klar så frågade tjejen ines om hon ville sitta på stolen o få glitter på kinden. DÅ vart hon inte lika tuff längre o sa nej. Men istället villa Alva sitta i stolen o när hon var klar så satte sig ines där me. Jag tror hon fick lite puder i ansiktet - hann inte se riktigt. Men hon tyckte nog det var häftigt att sitta där uppe. :)
 
Efter det gick vi för att fixa håret. Jag hade bara satt upp mitt hår i en fläta bara för att få lite lockar, men ist blev det ett ohanterligt rufs. Jag gjorde då min klassiker som jag ALLTID gör när jag ska vitsa till att, o det är att locka nedre delen av längderna. Lite spray på det o sen var det klart. My plattade sitt hår o sen var hon klar. Ines hade sitt hår nersläppt me ett spänne i luggen, o Alva hade två små flätor.
Själva fotograferingen gick snabbt o smidigt! Ines tycker sånt är skitkul, men hade ju nån skum min som hon körde me hela tiden, o sen la hon huvudet på sned hela tiden. Tjejen som fotade försökte få henne att stå upprätt ibland, men då bytte hon bara sida på huvudet. :) Jag försökte få henne att skratta så där hjärtligt, genom att nypa mig i näsan o vifta me armen som om tjejen skulle ha fisit, men det bet inte på ines. Leendet satt kvar.
När vi skulle försöka fota oss tillsammans så kunde inte ines sitta still. Hon bara kelade in sig i nacken o fjantade me mitt hår, o sen hoppade hon i mitt knä. O samtidigt står ju människan o tar kort!!
 
Jag trodde det skulle kännas värre än vad det gjorde o bli fotad. Jag har egentligen ingenting emot det, men hon var så avslappnad o gav mig tips på hur jag skulle stå.
Efter 110 bilder som gick skitsnabbt så satte vi oss o väntade på bilderna. Efter oss var det My o alva, o vi stod o smög på dom. Alva tyckte inte det var lika kul, men hon gapskrattade extremt tillgjort men sött, när de bad henne om ett skratt, men rätt vad det var så kom hon ut till oss. Då hade hon tröttnat. :)
 
Det var skitsvårt o sitta o välja ut bilder. De blev mycket bättre än väntat o då de var så dyrt lyckades jag till slut sortera ut 6 bilder, som då kostade 2300:-. My tog 4 bilder för 2000:- tror jag. Hennes blev dyrare bara för att en av hennes bilder var me alva o hon tillsmmans o det hade inte jag.
I slutet var ungarna extremt rastlösa o vi var trötta, o alla var hungriga.
Jag gick sen hela kvällen o hela morgonen efter o hade ångest för att jag inte tog ALLA bilderna för 4200:- ist. Jag kände det var slöseri o bara kasta en massa fina bilder som är ett minne för livet!!!!  Då jag inte är skitrik just nu så kändes det dumt, men till slut ringde jag Mia som körde mig tillbaka till brunnen där de höll hus o köpte tillbaka alla bilderna..
O nu är jag skitglad! :)
 
Idag har ines åkt till henrik. Det är ju egentligen inget nyt, men idag har det vart lite skumt. Jag har sjuuuuukt svårt att vänja mig av me pluggandet. Inte att jag pluggade hela tiden, utan just denna ångest som man levt me i tre år, att den bara ska va borta nu. Visst, jag har en uppgift kvar av statistiken, mne den är inte svår, (tror jag inte!)Jag har ju trots allt klarat av 3 av 4 så det känns inte så jobbigt. O nu har ju läraren då mejlat koderna till licensen till en mejl som jag inte använt sen i våras o jag har inte kvar anv.uppgifterna till den. O det är det jag jagar just nu. Vi har under hela hösten kommunicerat via en annan mejl på forumet o det har ju vart tillräckligt innan, så varför ska det börja tjabbas NU??
Det ringde faktiskt en kille igår kväll, som var jätteupprörd. han presenterade sig som en kille som läser ihop me mig, o som hade läst min tråd me läraren. Han hade råkat ut för just detta i en annan termin me samma lärare, o nu blev han sur för att han såg att det hände igen. Så nu hade han suttit o letat överallt efter mitt nr bara för att ringa o hjälpa mig. Så sjukt gulligt o jag blev så jäkla glad!
 
Det är tydligen olika mejlkonton, där lärarna använder ett huvudkonto o sen vidarebefordrar det till resp forum. O det är forumet som alla använder. Men då är det just den här läraren som envisas me att BARA använda huvudkontot utan att vidarebefodra detta, o hon VÄGRAR att göra det. Men saken är den att hon o jag faktiskt HAR mejlat i forumet innan jul, så varför strular hon nu??
Iaf så mejlade jag den här killen som jag blev rekommenderad o han sa att jag skulle använda mina inlogguppgifter jag hade i jan 2012, vilket inte funkar.
 
Så där är vi idag. En satans massa strul som måste klaras av INNAN man ens kommit till själva uppgiften. :(
 
Efter att ines åkte idag så har jag vart ute me vovvarna o städat här hemma. Brukar spara sånt till ines åkt. Har dammat o dammsugat o skurat toalett. Skönt! Efter jag duschat ringde Mia o jag hällde upp vin o slängde mig i soffan. Märkligt att man har så mycket skvaller när man träffas så ofta. ;)
 
Har inte gjort nåt vettigt ikväll, o så ska det förbli resten av kvällen. Jag ska ut me vovvarna igen o sen ska jag kolla på film, för det händer aldrig annars.
Imån ska jag va me på första Teamkonferensen på jobbet! Varje onsdag träffas alla i personalen o gå igenom en massa saker o de ringde o tyckte jag skulle va me hädanefter, så jag kommer in i det. :)
På kvällen kommer Sofie hit o vi ska dricka kaffe o skvallra. :)
 
puss o kram o hej!!
 
 
 
 
 
 
Visa fler inlägg