Hatar denna dan

Kommer aldrig vänja mig. Dagen då ines åker till henrik för att vara där en vecka är alltid skitkass. Resten av dagarna är bra, men inte den första. Det är ju aldrig så¨att jag inte ser henne på en vecka utan jag ser henne ju var o varannan dag ändå. Vi bor ju nära o jag har ju vart hemma o "tillgänglig".
 
O nu kommer hon ju hem på fredag igen då henrik åker. Men måndagarna då henrik hämtar henne så brukar alva o norah vara här på morgonen, o det är leksaker överallt. Men sen när alla åker så städar jag allt o då försvinner ju alla "ines-saker". Kanske ska sluta me det?? Låta hennes rum vara lite halvrörigt hela tiden?
 
För att få bort allt depp så brukar jag se till så jag har jättemycket att göra just denna dag. Nu har jag städat o ätit o tvättat. Nu ska hundarna ut på långprommis, o sen ska jag göra mig skuldfri. :) Har ju fått pengar idag så jag har gått in o lyssnat på kontot två ggr bara för att det låter så vackert. Även om hälften inte riktigt är "mina" så ligger de ju trots allt på MITT konto. Moahahaha!! Efter det ska jag stapla in på gymmet o regga mig!! Ska ju såklart även träna o sen ska jag hem o dö. Jag kommer ge järnet nu me träningen. I hope. Är så avis på My som har så ont av träningsvärk. :)
 
Är ledig idag så jag hoppas jag kan bli inspirerad idag att skriva lite på uppsatsen. Sen jobbar jag tisdag o onsdag o på torsdag ska jag sova på jobbet för första gången. :/ Sen på fredag morgon när jag slutar ska jag hämta skruttan igen. :) Hade vart kul om vi kunde hittat på nånting denna helgen nu då. Nu när man kan. Är trött på att köpa ett mjölkpaket åt gången bara för att "spara in".
 
Puss o hej
Visa fler inlägg