Tråk-skola!! :(

Åååh, va jag längtar till oktober!! Speciellt den 15:e oktober. I oktober händer egentligen inget särskilt mer än att då har jag förhoppningsvis kommit igång me skolan på riktigt o då är förhoppningsvis allt tjafs om organisationssociologin över. Nu ska jag berätta för er om mitt dilemma.
 
I höst ska jag läsa kandidatkursen i sociologin på halvfart. Jag har nu för att komma upp i 100% sökt flera andra kurser, men de har jag inte fått svar på än. Kruxet är att det kan dröja ett bra tag innan man kommer in, men kommer men INTE in så får man inte reda på det. Detta gör ju då att jag har suttit i två dagar o ringt runt till högskolorna för att kolla om jag kommit in eller inte. O då är det alltid bara EN person som vet detta, o de har alltid en telefonsvarare igång. "Personen med anknytning 1652 är inte anträffbar.."
 
Men mitt drygaste dilemma är den förbannade organisationssociologin.. Det dryga me att läsa på distans är att man inte får svar på sina frågor förrens läraren läst mejlen. Sitter man på en föreläsning så räcker man bara upp handen. I org.sociologin så hade vi två lärare där den ena har hand om uppsatsen o den andra har hand om alla de andra kurserna. I våras mejlade jag alla uppgifter men fick aldrig nåt betyg. När jag kontaktade henne förra veckan så kom det fram att hon inte fått några mejl för den var lite strulig. Jag mejlade då allt igen o påpekade att det var bråttom då jag väntar på csn. (Får inga pengar förräns kursen är godkänd.) Efter 3 dagar mejlar hon att hon bara fått 1 av uppgifterna FASTÄN jag bifogat alla 5. Mejlade återigen, o imorse fick jag att jag var tvungen att tydliggöra på filerna vilken uppgift den tillhörde. Det står ju klart o tydligt i rubriken på arbetet, men hon ville då även ha det i filnamnet.. Jag ändrade dom IGEN o tydliggjorde på barnspråk för henne vad de var för uppgifter. Jag var så arg så jag bankade ur bokstäverna på tangentbordet.
 
Den andra läraren jag bråkar me har hand om uppsatsen. Hon har vart så jäkla petnoga så jag har aldrig vart me om nåt liknande. Jag tror jag ändrat i uppsatsen 3-4 ggr. Sista feedbacken jag fick skrev hon att det såg jättebra ut, men att jag "borde fundera på skillnaden på formell ledare o arbetsledare.."mm. Jag mejlade då en förklaring o undrade samtidigt om jag nu då var godkänd för hon hade inte skrivit nåt om det. Efter två dagar ringer jag henne o då hade vi en diskussion på 10 minuter om just skillnader på begrepp o skit vi skrivit om. Hon säger att hon hörde att jag förstått allt, men avslutade ändå me att jag skulle ändra alla begrepp så som hon ville ha dom. Så ÅTERIGEN fick jag plocka fram den dryga uppsatsen o läsa den en gång till.
Det jobbiga me diskussionen me läraren var just diskussionen. Jag KAN verkligen inte diskutera. Jag kan skriva vad jag menar, men när hon konfrontera mig me motfrågor så blir jag bara arg o upprörd. Det var inget svårt utan det hade bara blivit rörigt i texten, vilket jag kanske kan hålla me om..
 
MEN allt detta ska väl ordna sig det me. Det brukar ju lösa sig för mig, eller va säger du mattias?? ;)
 
Detta var nog fantastiskt tråkigt för er att läsa, men jag måste ju få ut all ilska på töntiga lärare.
 
Den 15:e oktober kommer jag nog vara onykter. Det är sista ansökningsdagen för våren -13 o då ska jag fira att jag för första gången på 3 år  INTE behöver söka fler kurser. :)  OM mina planer går i lås läser jag 100% nu i höst o sen skriver jag c-uppsats till våren samtidigt som jag jobbar. Tjohooo!!
I februari 2013 kommer jag gå i personlig konkurs. För alla dyra inköp jag velat göra de senaste åren har jag flyttat fram till när jag börjar jobba. När jag börjar jobba ska jag handla kläder, till mig själv. Idag var julia hos mig o när hon såg mina kläder i garderoben så ifrågasatte hon om jag aldrig handlade kläder, för hon kände igen varenda trasa där inne o sa att de var flera år gamla.
När jag börjar jobba ska jag måla om luckorna i köket o byta bänkskiva, o jag ska måla om i badrummet o sätta in ett badkar. När jag börjar jobba ska jag klippa mig oftare än två ggr om året, o jag ska köpa ny foundation. När jag börjar jobba ska jag ge tillbaka pappa pengarna han lånat till mig.
När jag börjar jobba ska jag börja resa utomlands minst en gång om året, o jag vill till ullared minst en gång varje år.
 
Ni hör ju vilka högtflygande planer man har?! Ines har önskat sig en bil. Hon vill ha en rosa bil, utan tak o me ett HelloKittymärke på. Klart hon ska få en sån bil. :)
 
När jag nu inte kommer så mycket längre på skolan så kom jag på idag att jag istället kunde börja måla om här hemma. Jag har tidigare tänkt tapetsera om i sovrummen men det kommer jag inte ha råd me, så då målar jag istället. Jag ska måla dom me samma vita färg jag har i resten av lägenheten. Imån ska jag o köpa färg me helena så det blir rätt nyans. Hon kommer även säga att jag ska dra bort bården, men jag började me det idag o det tog mig 10 minuter att dra bort en meter, så det kommer jag inte göra mer. Som motargument har jag att den person som jag sen säljer till i framtiden, förmodligen är båda döv o halvblind så då gör det inget. Detta området är ju rena ålderdomshemmet så nästa hyrsegäst här lär ju inte vara en färsking precis.
 
Nu ska jag sova! Eller först ska vovvarna få komma ut o kissa. Imån ska mattias sova här hemma för albin skulle till farmor o farfar. O på fredag ska albin sova här för då ska mattias på jobbarfest. Mysigt!!
 
Puss o hej!
 
Visa fler inlägg