Nytt hem o febriga barn

Jag betalar stora pengar till den som kommer o river sönder mina ben. Jag orkar inte gör det själv. Fattar inte vad det är men det kliar når så vansinnigt mycket o jag är helt bubblig på främst smalbenen. Det kom igår o jag rev mig vansinnig. Idag har det vart lungt men nu har det kommit tillbaks.. Jag ålar mig som en hysterisk häst här i soffan för att komma åt sömmarna på dynorna. ÅÅÅÅÅÅHH va det kliar!!!  Ålar sig hästar??

Var inställd på att plugga ikväll, men det fattar ju vem som helst att man inte kan plugga om man har kli på bena?
Igår var My, Martin o Alva här hela dan :) Martin flyttade två hyllor från köket till tvrummet, hängde upp o kopplade in två lampor ovanför matbordet, satte upp en bokhylla i ines rum o hängde upp två amplar på toaletten. :)

Det enda händiga jag kan göra är att hantera en skruvdragare, o jag kan koppla om lampsladdar vid behov. Jag borrar inte för jag får alltid för mig att jag komer åt en elledning o får sjukt mycket ström i mig o dör o det vore jättetråkigt. Det är dock aldrig nåt jag funderar över om jag bara ska skruva me skruvdragarn.. Sen anser jag att det bara är till att skruva i en skruv o hänga upp skiten om det är gips eller trä, men det verkar jag va ensam om, för man måste ju tydligen först borra o sen sätta i en plugg o sen skruv. Töntigt.
Det jobbiga me denna lägenheten är att nästan alla väggar o då tak är av betong vilket har lett till att jag får kalla hit martin om jag bara ska ha upp en lykta i taket.

Sen vill jag flytta tv:n, men han vägrar göra det för han vet innerst inne att jag inte är säker på att det blir bra än. Jag VAR säker innan han kom, men sen när han stod här så såg han så hotfull ut o så sa han argt: "SKA JAG FLYTTA TV:N?! HAR DU BESTÄMT DIG?! O sen hade han den där jävla borrmaskinen i handen ungefär som Sylvester Stallone i Rambo. o lång är han ju me. O när jag inte svarade direkt så tyckte han att jag skulle fundera ett tag till.. :/
My hängde i soffan o Alva lekte me ines leksaker. Man vill ju inte va elak men det är ju hemskt mysigt när ungarna är febriga.. Hon var så ynklig o kelen o bara hängde i famnen när jag lyfte upp henne. Men hon var ändå på bra humör o uppe på benen. Inte som en annan då som ringer Fonus när man har 37,8.
Jag har ingen febertermometer. Har aldrig förstått poängen. Har man feber så är man sjuk, men man kan ju oxå va sjuk utan att ha feber, så jag vet inte varför man måste ha det på "papper". Känner jag mig febrig tar jag en tablett o går o lägger mig. Har ines feber så får hon röda kinder o glansiga ögon, men är oftast pigg ändå. Henne ger jag ingen tablett om hon inte ska sova. Jag har aldrig känt att jag vart tvungen att ta febern. Är man sjuk så är man, o då spelar det väl ingen roll HUR mycket feber man har? Det är ju inte så att man tar fler alvedon om man har hög feber än om man har lite.
Lite som min far som försöker tvinga på mig en utomhus-termometer.

"Ja, men du MÅSTE ju ha det så du ser hur kallt det är när du ska ta ines till dagis!"
"Det känner jag väl när jag sticker ut handen utanför dörren. Är det kallt tar vi på oss varma kläder. Är det inte så kallt behöver vi inte så varma kläder."

Han var jätteupprörd o skakade på huvudet för att jag var så dum. Han gick o köpte en termometer som legat i lådan fram till jag flyttade. Nu vet i sjutton var den är.

My ska ringa läkarn imån för alva har haft feber sen i torsdags. Hon var skitvarm både igår o idag, stackarn. :( O idag har hon vart helt off nästan hela tiden vi var där. Såg ut som DynamitHarry efter en misslyckad sprängning. :)

Jag har dock bestämt mig för att köpa en termometer för jag vet att läkarna är lika töntiga me den förbannade febertermometern som alla andra verkar vara. Nu klankar inte jag ner på alla som har en febertermometer hemma, utan jag klankar ner på hysterin av användandet av den. Nu tänker jag speciellt på en person, som garanterat drar på smilbanden just nu. :)
Ett barn som ligger utslagen me 37,5 anser jag är sjukare än ett barn som springer runt o leker me 38,5. Alva var brännhet både igår o idag, men igår var hon pigg o idag helt väck. Lillskruttan :(

Imorse vaknade jag halv åtta av att det ringde på dörren. Det var henrik som kom me ines o alla väskor. De pussade varann hejdå o sen åkte han till norge för jobb. Jag drog ut täcket till soffan o sen slappade vi ett par timmar till. Efter frukost gick jag in på ellos  o kollade gardiner. Hittade faktiskt några som jag ville ha som de hade kvar på rean. Har ju så stora fönster o det finns inte många i den storleken. Jag hittade en mörkbrun hissgardin o jag tror det passar jättebra här hemma. Jag har ju gröna soffor o gröna köksluckor så det måste ju matcha något sånär. Jag tuffade till mig o beställde faktiskt 4 st, o det blir sammanlagt me frakt o allt ca 750:-. Har aldrig beställt nåt på nätet innan förutom på blocket eller skolböcker typ. Har aldrig haft nåt konto i typ ellos eller josefssons o alt vad det heter.
Nån gång ska väl va den första..

Jag håller på att måla min hylla här hemma. Köpte ju en sån där billig lagerhylla typ på ikea i höstas som stått i förrådet. Nu ska den målas o jag ska sen ha den i köket. Mitt nästa projekt här hemma är mitt sovrum. Jag måste ju sätta upp nåt på väggarna för det är så omysigt där nu. Vet inte vad bara. 

Nu ska jag kolla klart på Firman som går på 3:an. Har väntat hela veckan på det o jag har varit så rädd för att missa det. Mamma gav mig boken som serien baseras på för några år sen o sa att jag MÅSTE läsa den för den var ju sååå bra. Jag började läsa den typ 5 ggr men kom aldrig till andra kapitlet. Jag är ingen bra bokläsare för jag somnar alltid. Nu känner jag mig skyldig gentemot mamma att se denna serien o den verkar jättebra. :)

Ha det gott!!Visa fler inlägg